![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:42 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי יש טעם נהדר במוזיקה!!!!!!!!!!!!
נשבעת!!!!!!!! -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:43 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=FFAsvL--0Cw
כל הקטע הוא שאני מכיר איזה דור רוזנטל אחד מזדיין שלא יצאתי לפגוש אותו עדיין וישלנו הרבה קווי אופי דומים אבל הוא אוהב מטאל ולא מוזיקה כזאת אבל dude אחשך מוכשר af -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:43 PM
|
||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמשך למה גרמת לי לראות את הגיף ההזוי הזה. לקח לעתיד - לא לפתוח קישורים שכריס שם בנו"ד. לא יודעת, איזה מהשמות אתה תרצה פה? P: (תתעלם ממני, אני סתם נהנית להטריל.) התשובה אמורה להיות רטורית בכל אופן. פה אני מייטי. זה לא השתנה בינתיים.
השיר הכי מרגיע בעולם. מה שלומך, ילד? -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:44 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*נזכרת שהיה לי בובה מקורית של באז שנות אור ואת הקלטת המקורית של היפה והחיה*
*נכנסת לאיזה אתר שכתוב בו שכל אחד מהם שווה כיום 1800 שקל* *מייבבת כי אימא שלי זרקה את זה* יכולתי לקנות עם זה שתי תחפושות של מולאן ואחת של פינג וגם של שאנג :< וגם יכולתי לקנות תחפושת של הפיה הטובהההה וסינדרלייייייייייייייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:45 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה למצוא דרך לתקשר עם הסופרת הזאת
היא אדירה אוקיי אני פשוט חייבת לשאול אותה כמה שאלות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:46 PM
|
||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיר נהדר ואני חולה על הקליפ גם. כאילו, תכלס השיר עצמו יותר טוב בגרסת האודיו, אבל הקליפ מהפנט. לצפות באנשים מתאפרים זה הגילטי פלז'ר שלי. הטעם שלך במוזיקה הרבה יותר גמיש ממה שאני נוטה להאמין ><" -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מנסה למצוא מוזיקה חדשה על הקשת של הטעם שלי ויוטיוב לא הכי עוזר כי אני מכיר את כל המומלצים שהוא מביא לי מה איתך? -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
*~* -------------------- ליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:47 PM
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומים -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מייטי פה!!!!!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
אני שומע הכל מהכל פשוט, לרוב אני שומע רוק אינדי וגוונים של היפסטריזם -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:48 PM
|
||
מעניין אם מייטי זוכרת אותי בכלל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:49 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......אני שומעת רוק על סוגיו משנת תרפפו
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו?... -------------------- ליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |