![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 16:40 PM
|
||||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי הביתה :( מפגש הבא אנחנו מדברות ולא איכפת לי אם את רוצה או לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 16:41 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
מי שיש לו חרמשים והוא לא בהנהלה הגבוהה למען עתיד הכריות תעזרו לי להגיע למשנה כינוי פליז אני אסגוד לכם לנצח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חח היא מפחידה רצח אבל אני אוהבת אותה מאוד.
שְׁמַע יִשְׂרָאֵל ה' אֱלֹהֵינוּ ה' אֶחָד. וְאָהַבְתָּ אֵת ה' אֱלֹהֶיךָ, בְּכָל-לְבָבְךָ וּבְכָל-נַפְשְׁךָ וּבְכָל-מְאֹדֶךָ. וְהָיוּ הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה, אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם--עַל-לְבָבֶךָ. וְשִׁנַּנְתָּם לְבָנֶיךָ וְדִבַּרְתָּ בָּם, בְּשִׁבְתְּךָ בְּבֵיתֶךָ וּבְלֶכְתְּךָ בַדֶּרֶךְ, וּבְשָׁכְבְּךָ וּבְקוּמֶךָ. וּקְשַׁרְתָּם לְאוֹת עַל-יָדֶךָ; וְהָיוּ לְטֹטָפֹת בֵּין עֵינֶיךָ. וּכְתַבְתָּם עַל-מְזֻזוֹת בֵּיתֶךָ, וּבִשְׁעָרֶיךָ. -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי כריס הנה בילי ג'ו ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 16:42 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- דניאלה-16-מישהי שאולי תכירו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לעזאזל קרה כאן
והאם אוכל לקבל את ילדותי בחזרה -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי למפגש רייבנקלו, את רייבנקלואית, לא? כל הפורטל בערך רייבנקלואים. -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולנוצרים שבינינו זה הקרדו: אני מאמין באלוהים אחד, האב הכול יכול, בורא שמיים וארץ, ובישוע המשיח, בנו יחידו, אדוננו, שהורה מרוח הקודש. נולד למרים הבתולה; סבל בימי פונטיוס פילאטוס; נצלב, מת ונקבר. ירד שאולה, קם מבין המתים ביום השלישי ועלה השמיימה. יושב לימין האב, אל שדי. משם יבוא לשפוט את החיים ואת המתים. אני מאמין ברוח הקודש, בכנסייה הקתולית הקדושה, באחדות הקדושים, במחילת החטאים, בתחיית הגוף ובחיי הנצח. אמן. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 16:43 PM
|
||
הו, עכשיו אני עומדת בקצב! הייתי צריכה לעשות ציטוטפלצת בשביל זה אבל זה שווה את זה!
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הסיכויים שאוכל לבוא למפגש רייבנקלואים הוא אפסי
אני גרה ממש רחוק ממיקום המפגש :( -------------------- דניאלה-16-מישהי שאולי תכירו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיואו תראו מה זה עלה סקר בפורום שלי אז תצביעו ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מדהים רק אני אתאיסטית קטנה ובודדה בצד -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 16:44 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי זה בכלל המפגש רייבנס
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 16:44 PM
|
||||||||
"מריה הבתולה" חח חמודים -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |