![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:15 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שלא הצביע בסקר של אור-
שיצביע -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:16 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראהלי אני אחזור לי לסימס
יש לי שם טרנסים* חמדמדים ופמסלאש -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:17 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטלפון של נסי בנס לא קרס
-------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:17 PM
|
||||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
אל 'דברי אליי סה
חוץ מזה שאני עדיין מתלהבת מהדברים שקניתי אתמול באייקון, לא ממש -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:18 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי מייטי מצילה חיים ♥
כריתיייי איפה את אפשר כינוי משותף! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ס'ה
מתעלמים מהכינוי החדשדש שלי -------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
רגע לא היית אמורה לענות על השאלה הזו, נכון? -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו ליפז הכובע שלי יפה עלייך
ועל אוריה שתיכן O: -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:19 PM
|
||||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוה -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
XD זה כינוי מעולההה -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||
|
|
||||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג מה קנית? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
נסי נסי נסי נסי נסי נסי
כריתתתתתת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:20 PM
|
||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי כן? אתה יודע שאני אוהבת אותך, אבל אתה פשוט טועה....... כאילו, אתה משווה השתלטות על ארץ בתקופה קדומה (שקרתה מסיבות פוליטיות הרבה יותר מאשר דתיות) למסעות צלב מזוויעים ןלאינקוויזיציה ולאלפי גירושים ונטילת זכויות והמרת דת בכפייה... יהודים היו פליטים חסרי זכויות במשך 90% מההיסטוריה שלהם וזה מאוד חוצפה לטעון שאנחנו גרמנו יותר נזק מדת שליטרלי עברה בכל מקום אפשרי בעולם והכריחה אנשים להצטרף אליה בכוח הזרוע... אפילו אם היינו רוצים לחקות את הנצרות (ואנחנו לא, כי יהדות היא לא דת מיסיונרית), לא הייתה לנו היכולת לעשות את זה כי ליטרלי היינו מיעוט נרדף שאין לו שום כוח... יש הרבה מה להעביר ביקורת על היהדות אבל להגיד שהיא יותר גרועה מהנצרות מבחינה סטטיסטית של כמה אנשים מתו זה פשוט לא נכון... ועם כל הכבוד ואתה יודע שיש כבוד זה נשמע לי מאוד כמו טיעון ה - "יהודים אשמים בכל" וזה עובר לי באוזן מאוד מאוד מאוד לא טוב. -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:21 PM
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיעורים בתנ"ך איכ >< אבל סיימתי!!!!! שרדתי!!!!! ואמג אני אוהבת אותך 33> -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:21 PM
|
||||||
גם אני אמג 33> וגאה בך 3> -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |