![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 64 65 [66] 67 68 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:27 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אומרת משהו רנדומלי כדי שישימו לב אליי מבין כל ההודעות*
חסות -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:28 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקלחת ראיתי שחור כשעצמתי עיניים וזה הפחיד אותי
מה נסגר איתי אכלתי עוגת שוקולד ויש לי לימונדה ו -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח חבל זה מספר על קורותיי מהבוקר עם שנוזיבאג לפני שהגעת אפילו!! -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד שאני עורכת
אנשים מגיבים אנחה -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי ילד (אם תעליב את הדת שלי אני אעליב את אמשך) -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכולה לשלוח תמונות נס מצטערת :( אני יכולה לנסות אבל לא בטוח
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:29 PM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול הי, את ציינת את זה שכשהגעתי והלכתי אלייך ואמרתי 'את!' אז חשבת שאני רוצה להרביץ לך? XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:29 PM
|
||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן בבקשה תצלם לי מסך? (למה אני כזאת נואשת כשזה מגיע לפאמסלאש) -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:30 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדת שלך? את לא אתאיסטית מאמי? לול מה אמא שלי עשתה לך רע בחיים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:31 PM
|
||||||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אני אצלם מסך וכל זה עוד מעט כי פמסלאש זה מדהים -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:31 PM
|
||||
אתה בסדר ילד? שמור על עצמך בבקשה? -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:32 PM
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברו כשעוצמים את העיניים, לרוב רואים שחור חח -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:33 PM
|
||
אנע מצטערת
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הכי אין לי מושג מה ישלי אבל זה כמו חבטה מזעזעת לנפש נסי אני יודע, בגלל זה נורא פחדתי כשזה נראה לי פתאום מאוד משונה -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
חח מתי דיברת איתי לאחרונה, "מאמי"? ב-2013? מייטי האתאיסטית זה כל כך שנה שעברה -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |