0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:33 PM
|
||
...So dark. So dark. So dark |
הקטע שאני מגלה שאחת הסדרות ילדות שלי התבטלה ולא ידעתי מזה
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:34 PM
|
||||||
Double O Seven |
לא מתה על השיר אבל זה נדרש BUT IF YOU CLOSE YOUR EYEEES -------------------- הילה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
We should just kiss like real people do |
ייאי תודה ^^ -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
מכשף בקסמהדרין |
את זה שכחתי -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
שר הקסמים |
כינוי מקסים פטריק
-------------------- ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:35 PM
|
||||||||
דבר איתי אם אתה צריך/רוצה -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? |
איניסט דייד סקרימינג
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Double O Seven |
רודריק הגבתי לך בעמוד הקודם והתעלמת :(
האם אתה מדבר על בילי? XD -------------------- הילה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:36 PM
|
||
Believers Never Die |
הסרטון בחתימה שלי אני עדיין לא מתגבר עליו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:37 PM
|
||
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו |
אמייגאדדד
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Mischief Managed |
טוב אני צריכה לפתוח אשכול תמונות
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
Double O Seven |
אני במצב כפית -------------------- הילה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
http://captioned-vines.tumblr.com/post/123...trying-to-flirt
הוויין הזה מדבר אליי ברמה הרוחנית -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:38 PM
|
||||||||||||
שר הקסמים |
סה וגם שכחת שהתעסקתי לצח בתלתלים ואז לקחת לי אותם :< ושכחת את התנועות המגונות שאת וכריס עשית!! XDD ואת זה שעשית לי פילס עם השרשרת שלך :< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 17:39 PM
|
||||||
Believers Never Die |
!!!!!!! pillow pillow pillow pillow dolphin -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |