![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2015, 15:43 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
• מדריך לגיפ • שלום לכל המשתמשים! המדריך הזה ילמד אותכם איך להכין גיפים עם פוטושופ ונגן KM (להורדת לחצו כאן) מה נדרש כדי לבצע את המדריך? - פוטושופ - נגן KM - סרטון שמור במחשב (אם תרצו עזרה, מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית) שלב ראשון: פתחו את הסרטון בנגן ה-KM, למתחילים: לחצו על לוגו התוכנה בצד שמאל למעלה > open file/s שלב שני: לאחר שהסרטון ייפתח, לחצו control+g, ייפתח לכם החלון הבא: ![]() במקום הטשטוש הכחול, הכניסו את התיקייה הרצויה (בה יישמרו צילומי הגיף, נגיע לזה בהמשך). שימו לב שההגדרות הן כמו שלי. שלב שלישי: הפעילו את הסרטון ולחצו (בחלון שנפתח בשלב הקודם) על start ברגע שמתחיל הקטע שתרצו להכין ממנו את הגיף, כשהוא נגמר לחצו stop. שלב רביעי: פתחו את הפוטושופ, שימו לב שה-TimeLine שלכם פתוח (Windows > TimeLine). לחצו על File לאחר מכן על Scripts ואחר כך על load Multiple DICOM files, לחצו על התיקייה בה בחרתם בשלב השני. שלב חמישי: עכשיו יהיו לכם שכבות מכל התמונות שהיו בתקייה=צילומים המרכיבים את הגיף. ב-TimeLine תהיה שקופית אחת בלבד, אבל אין לנו כוח לעבור שכבה שכבה וליצור לה שקופית, נכון? לחצו על הכפתור הזה ![]() שימו לב שכל הפריימים הם על 0.1 שניות או כל זמן אחר שתרצו, תוכלו ללחוץ שוב על הכפתור, לבחור select all frames והגדירו את הזמן. שלב שישי: אתם יכולים להגיד לעצמכם מזל טוב- הכנתם גיף! בשביל לשמור לחצו על file > save for web. שימו לב שהפורמט הוא gif וב-Looping option בחרו את האפשרות forever. רוצים לחדד את הגיף בלי להתאמץ? להוסיף אפקטים וצביעות? שלחו לי ה"פ ואכין מדריך גם לזה ![]() מקווה שעזרתי, לשאלות- תפנו אליי בה"פ :) אשמח לראות תוצאות! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2015, 08:15 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה על הדיליי :) ניסיתי את המדריך וקצת הסתבכתי - כלומר, הצילום של הפריימים היה קטוע כי לא הבנתי בדיוק אם מצלמים (לוחצים כל פעם על start או שמחכים?)
בכ"מ, ח"ח! יתווסף בקרוב ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2015, 12:53 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מחכה שהקטע שאתה רוצה יגיע, לוחץ על start ורק שהוא נגמר לוחץ stop, עכשיו עובד לך? :)
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2015, 14:51 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי מה הבעיה שלי, די מטופשת האמת
הסתדרתי :) -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2016, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה מדריך וזה
אבל לא ממש הבנתי... -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |