![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 12:15 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יש אישור ממיכל
------------------ משחק פורום - לאיזה בית? ברוכים הבאים למ"פ "לאיזה בית?" !! משתמש אחד ייתן דמות שקשורה לפנטזיה והמשתמש שאחריו ייצטרך לבחור לו בית לפי האופי והתכונות שלו. עדיין לא הבנתם? דוגמא: משתמש א' : אנבת' צ'ייס- פרסי ג'קסון + גיבורי האולימפוס. משתמש ב': רייבנקלו. משתמש ג': תמר - אגם הצללים. משתמש ד': גריפינדור. שימו ♥ - אין להביא דמויות מהארי פוטר שכבר מוינו בספרים! משחק מהנה ☺ -------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 12:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הרעיון!
שרלוק הולמס- שרלוק הולמס -------------------- לביא♧Youtube♧women power♧מחפשת שרשורים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 12:51 PM
|
||
רייבנקלו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 12:53 PM
|
||||
תודה :) -------------- טייסון - פרסי ג''קסון+גיבוריי האולימפוס. -------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 14:23 PM
|
||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלפאף
-------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 14:44 PM
|
||
גייל הות'ורן- טרילוגיית משחקי הרעב
-------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 16:27 PM
|
||
גריפינדור
-------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 16:35 PM
|
||
טריס פריור- טרילוגיית מפוצלים
-------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 18:58 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2015, 19:06 PM
|
||
ווסלי - הנסיכה הקסומה
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 14:49 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 15:11 PM
|
||
אלזה, פרוזן
-------------------- לביא♧Youtube♧women power♧מחפשת שרשורים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 16:50 PM
|
||
נראה לי שעמוק בפנים היא הפלפאפית.
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 17:43 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ריינה - גיבורי האולימפוס
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 17:43 PM
|
||
גריפינדור.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |