![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 98 99 [100] 101 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 25 2017, 23:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווה מבני אלמוות
-------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 00:45 AM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלית'?
בל מהיפה והחיה -------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 05:40 AM
|
||
גריפינדור?
סיידי קיין -------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 09:27 AM
|
||
![]() נ נח נחמ נחמן מאומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליתרין
-------------------- אריאל ~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 15:12 PM
|
||
גרג הפלי מיומנו של חנון
-------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 16:14 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלפאף
פייפס 3> -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2017, 22:04 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור
ג'ון ווטסון -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 00:50 AM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלפאף
-------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 13:46 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניקו די אנגלו
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 19:11 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 19:19 PM
|
||
![]() מוגל |
את/ה
-------------------- תקראו לי לילי פוטר, יש לנו אותם ראשי תיבות~10~הארי פוטר הספר האהוב עליי~גריפינדורית גאה!
אם אומץ לב ותושייה לגריפינדור לשלוח." אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו גריפינדורית גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. בגריפינדור למדו: הארי וג'יני, רון ושאר הוויזלים, סיריוס ורמוס, לילי וג'יימס, נוויל והרמיוני! אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל! הארי פוטר לימד אותי שיש דברים שראויים למות למענם. רון וויזלי לימד אותי שהאמונה בעצמך היא פי מאה יותר חזקה ממזל. הרמיוני גריינג'ר לימדה אותי שחינוך הוא הנכס הטוב ביותר של נערה, גם אם זה לא עושה לך הרבה חברים. סוורוס סנייפ לימד אותי לעולם, לעולם, לעולם לשפוט מישהו מבלי להכירו. הלורד וולדמורט לימד אותי שחיים ללא אהבה לא נקראים חיים. ג'יי קיי רולינג לימדה אותי את הסיפורים שאנחנו אוהבים ותמיד יהיו אייתנו. עד הסוף. ![]() היא והיא ל"פ! תודה לאל שיש לי את הסיסמא שלך! את חמודה, קבלי את זה ואת זה וזה לנצח, ליבי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 19:20 PM
|
||
גריפינקלו
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 19:20 PM
|
||
![]() מוגל |
הולי שורט (ארטמיס פאול)
-------------------- תקראו לי לילי פוטר, יש לנו אותם ראשי תיבות~10~הארי פוטר הספר האהוב עליי~גריפינדורית גאה!
אם אומץ לב ותושייה לגריפינדור לשלוח." אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו גריפינדורית גאה כי גריפינדור זו גאווה, גריפינדור זה אהבה, גריפינדור זה ה - בית בה"א הידיעה. בגריפינדור למדו: הארי וג'יני, רון ושאר הוויזלים, סיריוס ורמוס, לילי וג'יימס, נוויל והרמיוני! אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. כי רק גריפינדור יכולים: לנצח בקווידיץ' את האחרים לצאת להרפתקאות ולהמון מסעות ולהיות הכי אמיצים בעולם! כי אחרי הכל גריפינדור הם אריות ואריה יש רק אחד! אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל! הארי פוטר לימד אותי שיש דברים שראויים למות למענם. רון וויזלי לימד אותי שהאמונה בעצמך היא פי מאה יותר חזקה ממזל. הרמיוני גריינג'ר לימדה אותי שחינוך הוא הנכס הטוב ביותר של נערה, גם אם זה לא עושה לך הרבה חברים. סוורוס סנייפ לימד אותי לעולם, לעולם, לעולם לשפוט מישהו מבלי להכירו. הלורד וולדמורט לימד אותי שחיים ללא אהבה לא נקראים חיים. ג'יי קיי רולינג לימדה אותי את הסיפורים שאנחנו אוהבים ותמיד יהיו אייתנו. עד הסוף. ![]() היא והיא ל"פ! תודה לאל שיש לי את הסיסמא שלך! את חמודה, קבלי את זה ואת זה וזה לנצח, ליבי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 19:21 PM
|
||
גריפינדור!
|
|
פורסם ב: Mar 27 2017, 19:21 PM
|
||
![]() מוגל |
דובי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |