![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 19:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלגייה - וואנס אפון אטיים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2015, 23:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלפאף
-------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2015, 00:22 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איריס, מאלאדר.
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2015, 00:49 AM
|
||
רייבנקלו
-------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2015, 08:24 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנסיך הקטן, הנסיך הקטן
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2015, 16:19 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הפלפאף
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2015, 16:20 PM
|
||
הנשיא סנואו- משחקי הרעב
|
|
פורסם ב: Dec 28 2015, 00:16 AM
|
||
![]() מוגל |
סלית'רין
-------------------- אלמוג^14^הביטלס^ספרים^דראמיוני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2015, 00:26 AM
|
||
ליאה- מלחמת הכוכבים
|
|
פורסם ב: Jan 4 2016, 19:48 PM
|
||
![]() מוגל |
*לא מכירה אותה אז בדקתי בוויקיפדיה*
גריפינדור -------------------- אמה~וואנס~12~עוד כל מיני דברים ![]() .We will always remember you 21.02.1946 - 14.01.16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2016, 20:27 PM
|
||
כירון - פרסי גקסון + גיבורי האולימפוס
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2016, 20:56 PM
|
||
רביינקלו
-------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2016, 21:06 PM
|
||
![]() מוגל |
הנרי מילס - עד עצם היום הזה
-------------------- אמה~וואנס~12~עוד כל מיני דברים ![]() .We will always remember you 21.02.1946 - 14.01.16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2016, 22:38 PM
|
||
![]() מוגל |
רייבנקלו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2016, 00:25 AM
|
||
טריס פריור- טרילוגיית מפוצלים
-------------------- איילה ~♦~ בת 16 ~♦~ תולעת ספרים ~♦~ צופיפניקית בדם ~♦~ פולניה בנשמה גיריות או לא להיות! ![]() "כי אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח!" קרדיט לשובל (hello it's me) שעיצבה את הסמל המקסים של החתימה! די ♥ לשנאה ♥ בין ♥ הבתים ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |