![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 18:25 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלפאף
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 18:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
פיטר פן
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 19:47 PM
|
||
גריפינדור/הפלפאף נראה לי
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפטן הוק
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 20:29 PM
|
||
אמממ..... זה קשה... נראה לי שבתוך תוכו הוא הפלפאפי.
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 22:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מומין
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2016, 23:22 PM
|
||
הממ.. הפלפאף?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 02:35 AM
|
||
![]() מוגל |
רפונזל
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 08:20 AM
|
||
אם את מתכוונת לרפונזל מהסרט פלונטר אז גריפינדור :)
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 14:58 PM
|
||
כוכב חמה
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 15:11 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 15:33 PM
|
||
כוכב צדק
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 16:39 PM
|
||
![]() מוגל |
רייבנקלו
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 17:04 PM
|
||
צריך רק דמויות פנטזיה..
היפהפייה הנרדמת -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2016, 18:00 PM
|
||
אין לה ממש אופי בסרט... אבל נגיד שהפלפאף...?
-------------------- איילה ~♦~ בת 16 ~♦~ תולעת ספרים ~♦~ צופיפניקית בדם ~♦~ פולניה בנשמה גיריות או לא להיות! ![]() "כי אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח!" קרדיט לשובל (hello it's me) שעיצבה את הסמל המקסים של החתימה! די ♥ לשנאה ♥ בין ♥ הבתים ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |