![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 29 2016, 18:17 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייבנקלו
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2016, 19:15 PM
|
||
קלאריס (פרסי ג'קסון)
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 13:59 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייבנקלו
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 14:03 PM
|
||
פרי הפלטיפוס :')
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 17:08 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גריפינדור
-------------------- איילה ~♦~ בת 16 ~♦~ תולעת ספרים ~♦~ צופיפניקית בדם ~♦~ פולניה בנשמה גיריות או לא להיות! ![]() "כי אם בגולגולתו אמצא טוב לב ואורך רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח!" קרדיט לשובל (hello it's me) שעיצבה את הסמל המקסים של החתימה! די ♥ לשנאה ♥ בין ♥ הבתים ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 18:02 PM
|
||
אנבת' צ'ייס
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 21:49 PM
|
||
רייבנקלו...
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 22:44 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רופרט גרינט
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2016, 22:44 PM
|
||
סלית'רין
|
|
פורסם ב: Mar 2 2016, 08:46 AM
|
||
דרקולה
|
|
פורסם ב: Mar 2 2016, 14:38 PM
|
||
![]() מלכת הלבבות, ביל סייפר ודדפול שותים ביחד תה ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלית'רין
-------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2016, 15:39 PM
|
||
קפטן הוק
|
|
פורסם ב: Mar 2 2016, 20:48 PM
|
||
סלית'רין
-------------------- אחרי שנתיים בערך שלא הייתי...
חזרתי, ואני פה בשביל להישאר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2016, 21:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרדס אבא
-------------------- לביא♧Youtube♧women power♧מחפשת שרשורים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2016, 22:19 PM
|
||
הפלפאף
-------------------- אחרי שנתיים בערך שלא הייתי...
חזרתי, ואני פה בשביל להישאר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |