![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (15) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:02 PM
|
||||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרישת השנה! -------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ
אנשים שהצבעתי להם לא זכו :( -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אנייייייי אבל מה נעשה מתכונת באזרחות בדרךךך *ירייה בראש*
יאללה נשף אנשי השנה 2016 פרישת השנה ילד זבל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:03 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו תשנה כינוי לילד זבל
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() יש אינסופים גדולים יותר מאינסופים אחרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס, אתה בטוח תזכה בפרישת השנה בנשף הבא
אם אני זכיתי גם אתה תזכה -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול -------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:04 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועכשיו אני עצובה -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:05 PM
|
||
לא רקדתי בכלל בנשף ><
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:05 PM
|
||
בואו נראה למי הצבעתי שלא זכה:
מיה לסופר.ת השנה נסי להנהלת האתר של השנה כריס לסלית'ריני.ת השנה -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:07 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואת לילדה זבל? (כינוי משותף 2016)
מהמם נחכה ונראה ^^ כשתעשו את הנשף הבא אני אהיה באיזה חור בדרום בצבא
לא עצובה 3>
תנחשי מי משתמשת השנה שלי XD -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:08 PM
|
||||||
בואו נחשוב נסי? לא, מה פתאום, למה נראה לי? סרקזם, חבר'ה -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:08 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תרגישי רע רוב הסיכוים שגם ככה לא הייתי זוכה XD להגיד את האמת? אם הייתי מצביעה (לא הצלחתי לשלוח את הטופס) הייתי מצביעה לצח אני מתה על מה שהוא כותב נסי וכריס זה אובייסלי הבחירה שלי
אבלאבל אתה פורש -------------------- לא פעילה. ![]() ![]() - Timeless - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:09 PM
|
||||||
אני מאוד אוהב את מה שצח כותב גם את מה שסטנלי כותב האמת היא שהייתה לי התלבטות בינך לבין סטנלי, אבל בסופו של דבר בחרתי בך כי אני באמת אוהבת את הכתיבה שלך ברמה כמעט בלתי אפשרית -------------------- נועה - 20 - פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:10 PM
|
||
למה אני עצובה קצת
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 21:10 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נלי, אפילו לא הייתה לי התלבטות. כולם כותבים טוב, אבל הקטעים שלך תמיד גורמים לי להחסיר פעימה מרוב שהם מדהימים.
-------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |