![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2016, 17:23 PM
|
||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעילות||השיר הזה מזכיר לי ![]() כמה פעמים בחייכם שמעתם שיר, וכשחשבתם פתאום על המילים שלו או על המנגינה, עלה לכם פתאום לראש שזה ממש מתאים לדמות הזאת/לסצנה הזאת/לספר הזה? אני לא יודעת מה אתכם, אבל לי זה קרה הרבה. לדוגמא, כששמעתי את השיר "Sky full of stars", ישר חשבתי על "זואי צל-לילה" מפרסי ג'קסון. ולכן באה פעילות זו! בפעילות זו, כל מה שעליכם לעשות זה לתת לנו שיר אחד שמזכיר לכם סצנה/דמות/ספר בכללי בשבילכם, ולהסביר זאת. אז, כבר עלה לכם שיר לראש? נהדר! מלאו את הטופס הזה:
כל מי שישתתף בפעילות זו יזכה ב-500 חרמשים, בעוד מי שמשקיע ומפרט הכי הרבה בתגובותו יזכה ב-700 חרמשים נוצצים. ניתן להשתתף עד ה-16.4. בהצלחה ![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2016, 18:42 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם: לילי.
כינוי: חתולת בר. השיר: see you again של wiz khalife. מה הוא מזכיר לי (דמות/סצנה/ספר) ואיך: (המוזיקה/המילים): הוא מזכיר לי את צ'ארלס וסלינה מפרסי ג'קסון ותקוות האולימפוס. את השיר שר בן, אבל אני שומעת אותו בקאבר שבת שרה, כי ככה זה יותר מתאים לקשר בין השיר לספר. כאילו את השיר שרה סלינה לצ'ארלס, אחרי שהוא מת- ולפני שהיא מתה. הוא מתאר את העירפול חושים שלה אחרי מותו: שהיא בטוחה שהוא יחזור, או שהיא תלך אליו. בפעם הראשונה ששמעתי אותו משהו זז לי בלב. הארות/הצעות/הוספות/מוזיקה וספרים זה שלמות: מוזיקה וספרים זה שלמות. אה, ויש לי עוד ה מ ו ן שירים+ספרים, אבל אני לא רוצה להתיש... -------------------- ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
![]() ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2016, 16:46 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: זיו
כינוי: ברקפסט השיר: Over The Rainbow ![]() מה הוא מזכיר לי (דמות/סצנה/ספר) ואיך: (המוזיקה/המילים): הוא מזכיר לי את השדונים האלו שמחלקים זהב שמופיעים בהמון ספרים, הוא מזכיר לי כיוון שהשדונים תמיד מגיעים כשבסביבתם יש קשת בענן, או איך שהוא קשורה אליהם קשת בענן. הם מחביאים את כדי הזהב מתחת לקשת בענן. הארות/הצעות/הוספות/מוזיקה וספרים זה שלמות: מוזיקה וספרים זאת שלמות. אוראלנד מדהימה כי היא המנהלת של הפורום הזה וגם בגלל עוד המון דברים 3> -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2016, 23:20 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:
כינוי: APWBD הקטע המוזיקלי: Moby Dick. של לד זפלין (אחת הלהקות הכי טובות אי פעם). מה הוא מזכיר לי (דמות/סצנה/ספר) ואיך: (המוזיקה/המילים): טוב... זה מזכיר לי את... יש ניחושים? מובי דיק. קצת בעייתי להגיד שהמילים הן שמזכירות לי, מפני שזה קטע מוזיקלי (שמתם לב ששיניתי בסעיף הקודם? עכשיו 90% מכם הולכים לבדוק) בלי מילים. זה מזכיר לי את הספר בעיקר בגלל השם, אבל לפעמים לא צירך יותר מזה:) הארות/הצעות/הוספות/מוזיקה וספרים זה שלמות: מוזיקה ושספרים זה שלמות. פחות או יותר שני הדברים היחידים שגורמים לי להישאר שפוי. -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 13 2016, 17:24 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: שחר
כינוי: שחרולה הקטע המוזיקלי: "אהוב יקר" של רונית שחר מה הוא מזכיר לי ואיך: את ג'יני במהלך הספר השביעי, כשהיא רחוקה מהארי. "לאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר" מוזיקה וספרים זה שלמות!! -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2016, 15:41 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והמנצחת הגדולה היא...
לילי, חתולת בר! את זוכה ב-700 חרמשים נוצצים, והשאר 400 חרמשים נוצצים. כל הכבוד לכולכם! ננעל ![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |