![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 20:01 PM
|
||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תולעי הספרים משתלטים על הפורטל!||אתגר מספר 1 ספרים, רבותיי, ספרים כמה נהדרים הם, נכון? כמה מעוררי מחשבה! הם מפתחים את הדמיון ונותנים לנו שאלות קיומיות על החיים שלנו (כגון: מי אכל את העוגה הכחולה?), גורם לנו להתחבר אל דמויות ולהתרגש כל פעם מחדש. אין מה לומר,ספרים הם בהחלט דבר נפלא. ואיך קוראים למי שאוהבים לקרוא ספרים? נכון מאוד, תולעי ספרים! כבר זמן מה אני רואה שפורום ספרים לא פעיל כמו בעבר, ואני חושבת שהגיע הזמן לשנות זאת. הגיע הזמן להראות לפורטל מה זה אומר להיות תולעת ספרים אמיתית, הגיע הזמן לעורר את הפורום הזה, ואז... נשתלט על הפורטל! ואיך בדיוק? זה פשוט, כל מה שעליכם לעשות זה לשים בחתימה את הלוגו המקסים הזה (שעיצבה רוני מנהלת פורום מחשבים. היי, כבר נכנסתם לשם?)- ![]() ואיך? העתיקו את הקוד הזה:
וואו, להשתלט על העולם זה קול! אבל שנייה, מה נקבל מזה? חשבתם שלא נצ'פר אתכם? (; עליכם יהיה לשים את החתימה עד לסוף של ה"שבועיים הגדולים של פורום ספרים!". כל מי שיעשה זאת, יקבל 1000 חרמשים טבין וטקילין נוצצים בשמש D: אוקיי זה קנה אותנו. שמנו בחתימה! מעולה! כל מה שעליכם לעשות זה להגיב כאן לאחר שהלוגו מתנוסס אצלכם בחתימה. יום יבוא והפורטל יהיה שלנו ![]() בהצלחה D: -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 20:46 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני זה מהמםםם :)))
מה, אמרת להגיב XD -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 20:55 PM
|
||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי~
-------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 20:57 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח זה מתאים לי לצבעים של החתימה
לול זה נחשב להגיב? XD -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 20:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי, אבל אני לא רואה את זה בגלל האינטרנט רימון ^^
את יכולה לשלוח לי את זה ואני אעלה מאתר אחר? -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 21:56 PM
|
||
![]() מוגל |
שמתי
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 21:57 PM
|
||
![]() Go Vegan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי ^^
-------------------- “Home is behind, the world ahead, And there are many paths to tread Through shadows to the edge of night, Until the stars are all alight. Then world behind and home ahead, We'll wander back and home to bed. Mist and twilight, cloud and shade, Away shall fade! Away shall fade!” - J. R. R. Tolkien --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 22:02 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג רוני ואוראלה! זה ככ יפה!
שמתי כי זה מושלם!^^ -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 23:01 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי (:
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2016, 23:02 PM
|
||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה רעיון אוראו.
וכל הכבוד על העיצוב רוני 3: שמתי ![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2016, 08:29 AM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי !
רוני זה מהמם ! -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2016, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניסיתי לשים. לא רואים כלום. זה קרה רק לי, או שגם לאחרים??
-------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2016, 11:15 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי וזה פשוט מדהימושלמקסים!!! <3
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2016, 15:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי^^
-------------------- מאיה ∞ מנהלת פורום הקלחת הרותחת לשעבר ∞ אמילי דה רייבין ∞ מואנה ![]() פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2016, 15:47 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לכולם ^^ אוראלו, שמתי את הלוגו בחתימה
![]() -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |