![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 19:11 PM
|
||||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה לכולם! אני מקפיצה כדי שעוד אנשים יעזרו להשתלט לנו על הפורטל ![]()
האם את עכשיו רואה?
אנחנו רואים אצלך ואפילו פעמיים. האם את רואה עכשיו? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 19:20 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אז מתי משתלטים? -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 20:08 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי יהיה השלב הבא ?
ו-איזה אדיר זההההה -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 20:14 PM
|
||||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שמחה שאת חושבת שזה אדיר - אני מסכימה איתך גם - אבל תגובה זו הינה ספאם. הגבת כאן כבר פעם אחת ולפיכך השתתפת בפעילות זו. אם יש לך שאלות את צריכה לשאול זאת כאן, שימי לב אל כך להבא. עם זאת, באופן חד פעמי- האתגר השני כבר פורסם , כאן. מוזמנת (ומוזמנים!) להשתתף ![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 20:24 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוראל זה מקסים :)
עריכה: אויש סורי חשבתי שכאן זה הח"מ.. הודעה זו נערכה ע"י Replay ב Apr 18 2016, 20:35 PM -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 20:27 PM
|
||
נועם, תודה רבה לך (:
עם זאת אני חושבת שלא הבהרתי את עצמי מספיק: ניתן להגיב באשכול זה פעם אחת וזוהי תגובת ה"שמתי" שלכם. אתם יכולים להוסיף הערות באותה תגובה, אבל מעבר לזה זה כבר ייחשב ספאם. שזה לא יחזור שנית. -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:10 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי!:-)
-------------------- ![]() אני מת על סקרלט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 09:21 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העתקתי את זה לחתימה
אבל אני לא רואה את זה אצלי -------------------- לשעבר פעילה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 21:05 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה עדיין תקף? רק עכשיו הצלחתי לשים
-------------------- רציתי לומר לכם לכולכם תודה תודה על זה שנתתם לי ליראות דברים אחרים ועל זה שבזכותכם אני פתוחה יותר לדעות שלי תודה שבזכותכם הבנתי שזה לא בושה להיות אני וזה לא בושה להיות לסבית בידוק כמו שזה לא בושה להיות סטרייטית תודה שלימדתם אותי לקבל גם דעות אחרות אז פשוט תודה ולהיתראות פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 21:19 PM
|
||||
אכן ![]() זה תקף עד אשר השבועיים הגדולים בפורום ספרים יסתיים. (אם את רוצה לראות מה זה, לחצי על התמונה שהעתקת לחתימה שלך ;) ~~~~ האריההריוני- אנחנו רואים את זה. את עדיין לא רואה? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 25 2016, 15:38 PM
|
||
טוב, אז השבועיים הגדולים של פורום ספרים הסתיימו, ולכן האתגר הזה גם מסתיים. כל הכבוד לכם שהשתתפתם ושמתם בחתימה (מוזמנים להמשיך, מה לא;), אנחנו בדרך הנכונה להראות לפורטל היקר שלנו, מי הם תולעי הספרים באמת!
החרמשים יישלחו בקרוב אל כולכם. ננעל ![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |