![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 17:31 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ס ל י ת ' ר פ א ף שם: שנה: בית: אופי: רקע: שרביט: הערות/הארות/מרשמלו אוכל אותי: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 18:09 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ניקולאס פרקר
שנה: שישית בית: סלית'רין אופי: הוא קר ומתנשא. הוא מתייחס לחבריו כאילו שהם משרתים. הוא חכם, אבל הוא לא משקיע הרבה בלימודים ולרוב תלמידים אחרים מכינים לו את שיעורי הבית. הוא מזלזל בכל שאר הבתים ומעריץ את כוחות האופל. רקע: הוא בן לזוג הורים שהיו אוכלי מוות, והוא בעצמו רצה להצטרף לאוכלי המוות והעריץ את כוחות האופל. הוא גר בבית גדול לפני שהתחיל ללמוד בהוגוורטס. שרביט: עץ בוקיצה, אורך של 222.5 סנטימטרים, גמיש, ליבה של נים של דרקון הערות/הארות/מרשמלו אוכל אותי: לא כתבתי הרבה כי מרשמלו אוכל אותי (כי יהיו עוד פרטים עליו בשרשור) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 19:17 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ויולט רידל
שנה: רביעית בית: הפלפאף אופי: היא טובת לב ונחמדה, תמיד מנסה לעזור למי שזקוק לה, מה שגורם לאנשים להיות מופתעים כשהם מגלים שסוורוס בעצם גידל אותה. היא חכמה, אך גם יש מקצועות שהיא מתקשה בהם, ולרוב יראו אותה מסתובבת כאשר יש ספר קריאה בידיה. רקע: ננטשה בבית היתומים 'וולז' לאחר שנולדה לבלטריקס ולוולדמורט (מה שהיה חודש לפני שבלטריקס נכנסה לאזקבאן), אומצה ע"י סוורוס כאשר הייתה בת ארבע. היא מדברת ומבינה לחשננית אך לא ידעה בדיוק שיש לזה שם ולמה היא יכולה לעשות את זה עד שהגיעה להוגוורטס. שרביט: עץ סיסם שחור, אורך של 14.25 אינצ'ים, ליבה שעשויה משערה מרעמת חד קרן. הערות/הארות/מרשמלו אוכל אותי: מרשמלו לא אוכל אותי, אני אוכלת מרשמלו D:< תתחילי כי אני פתחתי, מוחע בהצלחה לנו D: הו, ושכחתי מראהההההההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 19:50 PM
|
||
לא נורא, נתאר אותם בשרשור :)
--- עמדתי ברציף 9 ושלושה רבעים שבתחנת קינגס קרוס, מחכה לרכבת האקספרס להוגוורטס בשעמום. היו אנשים מועטים בתחנה, ואף אחד מהם לא עשה משהו מעניין במיוחד. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:18 PM
|
||
עברתי את המחסום בחיוך, מביטה סביבי בחיפוש אחר פרצופים מוכרים. זה כל כך קשה לחזור לכאן אחרי מה שקרה לסדריק...
סובבתי את מבטי אל אבא שעבר אחריי, ממשיך קדימה בסימון שאבוא אחריו. לא היו שם יותר מידי אנשים ותהיתי מתי החברות שלי יגיעו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:27 PM
|
||
פרופסור סנייפ נכנס לרציף, בעקבותיו ההפלפאפית שהוא אימץ. לא הבנתי איך הוא בסדר עם זה שהיא הפלפאפית ולא סלית'רינית, אבל מעולם לא דיברתי איתו על כך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:32 PM
|
||
"אבא?" משכתי קלות בשרוולו, גורמת לו להביט בי. "מי יהיה המורה החדש להתגוננות?"
"אני עדיין לא יודע, ויולט. אבל שמעתי שזו מורה שנשלחת ממשרד הקסמים." הוא מלמל, שמץ של מרמור בקולו. ידעתי שהוא מתוסכל מזה שגם השנה דמבלדור לא הסכים לו ללמד התגוננות. עזבתי את העגלה שלי וחיבקתי אותו, גורמת לו להיעצר בהפתעה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:42 PM
|
||
הבטתי בהפלפאפית מחבקת את פרופסור סנייפ בגועל. איך הוא נותן לה לגעת בו? תהיתי אם היא בכלל טהורת דם.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:45 PM
|
||
הוא נאנח בשקט והשיב לי חיבוק. שמתי לב לחיוך קל בזווית פיו.
"אני בטוחה שבשנה הבאה אתה תצליח," חייכתי אליו בנחישות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:51 PM
|
||
הסבתי מהם את מבטי, מנסי להשכיח מזכרוני את המראה הזה. בינתיים הרציף החל להתמלא בתלמידים ומשפחות נרגשות.
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 20:58 PM
|
||
הרכבת כבר הגיעה ואבא עלה אליה, נותן לי בינתיים להישאר ברציף בשביל לחפש את החברות שלי. גלגלתי הלאה את העגלה שלי, נתקעת בלי כוונה באחד מתאומי הוויזלים. אף פעם לא הצלחתי להבדיל ביניהם... "ס-סליחה." גמגמתי במבוכה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 21:06 PM
|
||
מצאתי כמה מחברי הסלית'רינים וניגשתי אליהם.
"למה אתם לא תופסים תא ברכבת?" רטנתי לעברם. "אה, חיכינו לך," אמר סאם, שעמד שעון על עגלתו והזדקף ברגע שדיברתי. גלגלתי את עיניי. "נו, למה אתם מחכים?" שאלתי. הם מיהרו להיכנס לרכבת ולחפש תא פנוי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 21:23 PM
|
||
"זה בסדר," הוא קרץ לי בפלרטטנות, גורם לי להסמיק.
התאום השני הגיע אלינו, משועשע. "הי, את המאומצת של סנייפ, נכון?" "כן.." מלמלתי בשקט, זעה באי נוחות. אני שונאת שקוראים לי ככה. "רוצה טופי?" הוא קרץ לי, מושיט לי אחד. הבטתי בו באי הבנה. טופי? הוא רציני? אבא אמר לי להיזהר מהם... אבל זה רק טופי, מה כבר יכול לקרות? ======= טופי-עילוף, אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 21:41 PM
|
||
לול :') מסכנה
--- עליתי לרכבת, מנסה לאתר את חבריי. לבסוף מצאתי אותם באחד התאים ונכנסתי. "איך היה החופש, ניק?" שאל בריאן בעודו מפנה לי מקום בכדי שאוכל לשבת. "ניקולאס," תיקנתי אותו בעצבנות. "והיה בסדר." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 21:44 PM
|
||
הם עזרו לי להעלות את הדברים שלי לרכבת ולתא קרוב שהיה פנוי. חייכתי אליהם בתודה והם מיהרו ממנו.
יצאתי מהתא לאחר שנעלתי אותו בלחש פשוט ומיהרתי אל תאי המורים כשנזכרתי שהתיק שלי עדיין אצל אבא. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |