![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:14 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול, נזלת
======== חיפשתי את הסוכרייה בעיניי, רוטנת. "נזלת.. איכס. אתה בוחר דברים מגעילים." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:16 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אופס," צחקקתי. "לפחות נקמתי בך איכשהו."
~ אה לול זה לא נזלת מיובשת או משהו מוזר כזה? :') -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:19 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נופ 3:
====== "מעצבן אחד... עכשיו תתמודד עם שאר הסוכריות האלה." זעפתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:21 PM
|
||
אה XD
~ "גרמתי לך להתעצבן!" צחקתי, מרוצה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:34 PM
|
||
"אני לא עצבנית, בסוף הכל לא אוהבת טעמים דוחים."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:39 PM
|
||
"הורסת שמחות שכמותך," צחקקתי.
פתאום שמתי לב שכמעט הגענו. "אני חייב להחליף בגדים..." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:44 PM
|
||
"אתה רואה שזה לא כל כך גרוע לבלות עם הפלפאפית?" קרצתי לך בשעשוע.
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:53 PM
|
||
"אני.. אני לא.." הסמקתי. "פשוט תשכחי מזה, אוקיי?" מלמלתי בבושה.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 23:58 PM
|
||
"נו טוב, אני אתן לך את הזמן להודות בזה." צחקקתי. "נתראה, סלית'ריני."
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 00:14 AM
|
||
"ביי... ויולט." מיהרתי לצאת מהתא. אם מישהו יגלה על זה...
~ רוצה שהיא תבוא לשולחן של סלית'רין בארוחה ותנסה לדבר איתו אבל הוא יכחיש את זה שהם דיברו? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 00:17 AM
|
||
הוא גם יעליב אותה? 3:
========== הוא עוד יודה בזה... אם רק נותנים הזדמנות למשהו זה לא כזה נורא כמו שחושבים. אבל זה לא יגרום לי לסכים לאכול תרד. ========== פופאי יגרום לה לאכול D:< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 11:14 AM
|
||
יאפ :( אבל מה הקשר לתרד? לול XD
~ חזרתי לתא שבו הייתי קודם. "היית בשירותים הרבה זמן," ציין סאם בגיחוך. "שתוק, סאם," אמרתי לו. נזכרתי במה שויולט אמרה על כך שאני מנצל אותם והתכוונתי להתנצל בפניו, אבל אז התחרטתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 16:28 PM
|
||
היא לא נותנת הזדמנות לתרד למרות שסוו רוצה שהיא כן תאכל את זה
![]() אלה לא השעות שלי אף פעם XD ========= הרכבת נעצרה לאחר זמן לא רב. יצאתי מהתא שלי, גוררת אחריי את מזוודתי אל עבר היציאה במהרה לפני שכולם יצאו וייווצר עומס ביציאה. גררתי אחריי את המזוודה, עולה לאחת הכרכרות הריקות ומביטה לאורך השביל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 16:35 PM
|
||
לול XD
מרתון? ~ יצאתי מהרכבת וחיפשתי כרכרה פנויה. רוב הכרכרות כבר התמלאו, ובכרכרה היחידה שהיה בה מקום ישבה ויולט. נאנחתי והתיישבתי בכרכרה בלית-ברירה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 16:39 PM
|
||
כןכן 3:
========= "מה קרה בכמה הדקות שבהן היית עם החברים שלך שאתה נראה כל כך מתוסכל פתאום?" הבטתי בך בהפתעה קלה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |