![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 23:13 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יופי, גם לי היה בסדר בחופש," אמר בריאן.
"לא שאלתי אותך," אמרתי. הוא נאנח אך לא אמר מילה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 23:17 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכנסתי את הטופי אל פי, לועסת אותו בדרך, דופקת קלות על דלת התא.
חייכתי אל אבא במקצת כאשר הוא פתח את דלת התא. "ש-שכחתי את התיק..." "כן, אני יודע." הוא גיחך מעט, מושיט לי את התיק. כאשר הושטתי את ידי לקחת אותו הכל התערפל וקרסתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 23:22 PM
|
||
הרכבת החלה לנסוע. הבטתי דרך החלון בתחנה המתרחקת מאיתנו.
"אז אדון האופל באמת חזר," אמר סאם לבסוף. "כן," אמרתי באדישות, למרות שבתוכי הרגשתי גאווה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 23:26 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעוררתי לאחר כמה דקות, שכובה על אחד הספסלים בתא המורים כשאבא לידי.
"מ-מה קרה לי?" מלמלתי חלושות, מעט נבוכה מכל המורים בתא. "את התעלפת... שתית מספיק?" הוא הביט בי בדאגה. הנהנתי במקצת, מזדקפת באיטיות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 23:35 PM
|
||
"אבל אולי פוטר משקר," אמר בריאן.
"אני מקווה שלא," אמרתי. "צריך לתעד את הרגע הזה," גיחך סאם. "סלית'ריני מקווה שפוטר צודק." "תסתום," אמרתי לו בנוקשות. "זה לא שאני לטובת פוטר." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2016, 23:38 PM
|
||
"אולי זה היה סתם רגע של חולשה... הדבר היחיד שאני זוכרת לפני שהגעתי לכאן הוא שאכלתי טופי."
"טופי?" הוא זקף גבה בחשד קל. "מי הביא לך טופי?" "אחד מתאומי הוויזלי..." מלמלתי בחשש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 00:41 AM
|
||
הייתה שתיקה ממושכת. הבטתי בנוף המתחלף, תוהה אם פוטר שיקר או דבר אמת.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 00:43 AM
|
||
הוא לא נראה שמח מכך. "אמרתי לך להתרחק מהם, ויולט."
"אנ-אני יודעת, אבל זה רק היה טופי..." השפלתי את מבטי, יודעת שהוא בטח מאוכזב. "סוורוס, עזוב אותה, היא לא יכלה לדעת." מקגונגל נזפה בו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 01:04 AM
|
||
"אתם יודעים מי יהיה המורה להתגוננות מפני כוחות האופל?" שאלה בריאן.
"לא," אמר סאם. "זה גם ככה מקצוע מיותר," מלמלתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 01:06 AM
|
||
הוא גלגל את עיניו ונאנח, מזדקף. "תחזרי לתא שלך, ויולט."
קמתי על רגליי בשתיקה ולקחתי את תיקי, יוצאת לאחר שחיבקתי קצרות את אבא וממהרת אל התא שהשארתי בו את הציוד שלי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 10:17 AM
|
||
"נכון," מיהר סאם להסכים איתי. "למה צריך ללמוד התגוננות מפני כוחות האופל כשאפשר פשוט להצטרף אליהם?"
נחרת צחוק נפלטה מפי. שסאם יהיה אוכל מוות? הוא בקושי מעז להבריז משיעור. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 14:44 PM
|
||
פתחתי את הדלת כאשר הגעתי, נכנסת פנימה וסוגרת אותה אחריי, מתיישבת, בוהה בחלון במחשבות על מה שדמבלדור אמר לי בשנה הראשונה. אין לי שום קשר לאיש הזה... אני אפילו לא דומה לו. אני בהפלפאף, למען מרלין!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 15:10 PM
|
||
"מה מצחיק?" שאל סאם.
"אתה באמת חושב שאתה יכול להצטרף אליהם?" גיחכתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 15:13 PM
|
||
נאנחתי בתסכול והוצאתי בקבוק מים מתיקי, שותה ממנו בשתיקה. אולי כדאי שאחליף כבר עכשיו למדים... שלא אזכר ברגע האחרון וכמעט אשאר ברכבת.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 15:16 PM
|
||
סאם שתק לרגע, ואז אמר: "למה לא?"
"כי אמורים להיות שם אנשים שהם לא פחדנים," אמר בריאן ומייד הביט בי, כאילו מבקש לדעת אם נהג כפי שציפיתי ממנו לנהוג. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |