![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:08 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סאם לא הפסיק להציק לי, אבל התעלמתי ממנו.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:10 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זה עוד יתפתח לזוגיות, את תראי." היא צחקקה. "אחרי שתסיימי לכי לדבר איתו!"
"כבר דיברנו כמעט כל הנסיעה... וגם בכרכרה... הוא בטח עייף, עדיף שלא אציק לו." מלמלתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:11 PM
|
||
הבטתי בך לרגע, אבל היית עסוקה בשיחה עם חברה שלך.
"על מי אתה מסתכל?" שאל בריאן. "על אף אחד," עניתי. למזלי הוא לא שם לב לאיזה כיוון הסתכלתי. "אולי תפסיקו להציק לי?" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:14 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לפי החיוך זה לא נראה שאת מציקה לו," היא קרצה לי. "נו, קדימה!"
"בסדר, בסדר, נודניקית אחת... אבל אחרי האוכל..." נאנחתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:16 PM
|
||
מזגתי לעצמי לימונדה ושתיתי אותה.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:18 PM
|
||
"אז תסיימי לאכול מהר, שלא יברח לך." היא צחקקה.
גלגלתי את עיניי בשעשוע, ממשיכה לאכול, מציצה בך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:19 PM
|
||
השתדלתי לא להסתכל אלייך כדי שלא יחשדו בי, ומזגתי לעצמי עוד לימונדה.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:24 PM
|
||
סיימתי לאכול לאחר דקות בודדות, מוזגת לי מיץ דלעת כאשר ג'סיקה שוב דחקה בי ללכת אליך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:25 PM
|
||
סיימתי את האוכל בצלחת שלי ושתיתי עוד לימונדה.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:36 PM
|
||
נאנחתי וסיימתי את כוסי, קמה ממקומי וניגשת אל עבר שולחן סלית'רין, מתעלמת מהמבטים שהופנו אליי. חלק מהתלמידים כבר עזבו את האולם כשסיימו לאכול.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:37 PM
|
||
שמתי לב שאת מתקרבת וכמעט נחנקתי מהלימונדה. ניסיתי לסמן לך במבטי שלא תבואי, אבל נראה שלא שמת לב.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:40 PM
|
||
המשכתי אליך, מחייכת במקצת עד שנעצרתי לידך. "ה-הי, ניק."
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:42 PM
|
||
השתנקתי מעט, מנסה להתעלם מהמבטים שהופנו אליי במיידית.
" 'ניק'? אתה מרשה לה לקרוא לך 'ניק'?" שאל מיד בריאן. החוורתי לגמרי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:49 PM
|
||
"מה לא בסדר בזה?" זקפתי גבה לעברו.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 19:54 PM
|
||
"לא הרשיתי לה לקרוא לי ככה... אני בכלל לא מכיר אותה..." אמרתי בניגוד לרצוני.
"אה, יופי, לרגע חשבתי שדיברת עם הבוצדמית הזו," אמר בריאן. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |