![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 22:49 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוו- "מה חשבת לעצמך?!" צעקתי עלייך בתסכול.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 22:51 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבא, הוא לא גרוע כמו שאתה חושב... הוא יכול להשתנות..." השפלתי את מבטי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 22:52 PM
|
||
"אני מכיר אותו שש שנים, ויולט! כמה זמן את מכירה אותו?" שאלתי בכעס.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 22:55 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבא, אני יודעת לזהות אופי אצל אנשים... מתוך שש השנים האלו, אתה הכרת אותו מקרוב מתישהו?"
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 22:57 PM
|
||
"אני מכיר אותו מספיק טוב כדי לדעת שהוא יעשה הכל כדי לגרור אותך לצד האפל," סיננתי בזעם.
~ היא יודעת שהוא מרגל בשביל דמבלדור? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:01 PM
|
||
לא נראה לי 3:
======= "אבא, אם הוא ינסה באמת אני לא אדבר איתו יותר.. אבל הוא אפילו לא דיבר איתי על זה. להפך. הוא רוצה להיות אוכל מוות, אבל עכשיו אני רואה שהוא מהסס..." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:03 PM
|
||
"ומניין לך לדעת שהוא לא משקר?"
~ אז היא לא צריכה להיות מופתעת מזה שהוא נגד הצד האפל? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:08 PM
|
||
"אני יודעת שלא." מלמלתי. "וחוץ מזה, אתה לא רוצה שאני כן אהיה בצד האפל..? יש לך את האות האפל על היד שלך.."
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:10 PM
|
||
נלחצתי מעט לרגע. "זה מסוכן מדיי בשבילך. זה הכל," שיקרתי.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:11 PM
|
||
"למה אתה חושב שזה כל כך מסוכן בשבילי?" נאנחתי.
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:13 PM
|
||
"מה זה משנה? את רוצה להיות שם?" שאלתי, מחוויר מעט.
~ בטח כשהוא מחוויר הוא לבן לגמרי XD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:15 PM
|
||
"אבא, למה אתה שם? חשבתי שאתה באמת שם בשביל דמבלדור..."
==== ששש ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:17 PM
|
||
הבטתי מסביבי, מוודא שאף אחד לא בסביבה. "אני כן שם בשביל דמבלדור," אמרתי בשקט. "עכשיו תלכי לחדר שלך. ו... תיזהרי."
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:18 PM
|
||
"אז למה אתה אוכל מוות, אבא?" התעלמתי מהחלק השני. "הדעות שלו זה כל מה שדמבלדור לא מאמין בו..."
|
|
פורסם ב: Apr 19 2016, 23:20 PM
|
||
"נצטרך לדבר על זה במקום אחר. עכשיו לכי."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |