![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:11 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אבל שקודם תעשה כאילו היא הולכת למעונות של הפלפאף כדי שסנייפ לא יחשוד~
~ חיכיתי שתתחילי ללכת אל מעונות הפלפאף ואז פניתי אל משרדי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:13 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() == עליתי מהמרתפים, נעצרת מעט כאשר שמעתי את דלת משרדך נסגרת. אולי אני אבקר את ניק... רק כמה דקות... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:16 AM
|
||
חזרה לניק
~ ישבתי בחדר המועדון על אחת הכורסאות, מביט באש המלחששת. למה עמדתי לנשק אותה בכלל? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:22 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגעתי אל הפורטרט לאחר כרגע. האיש שהיה שם הביט בי בזלזול. "סיסמא?"
"דם טהור." חייכתי בסיפוק. הפורטרט נע על צירו, נותן לי להיכנס פנימה. הודעה זו נערכה ע"י סטפני פוטר ב Apr 20 2016, 01:22 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:23 AM
|
||
נבהלתי מעט כששמעתי את הפורטרט נפתח. כל התלמידים היו אמורים להיות במעונות.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:23 AM
|
||
התקרבתי אליך כאשר שמתי לב שאתה בכלל בספה. "הי, ניק."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:26 AM
|
||
הופתעתי לראות דווקא אותך כאן. "לא חשבתי שאת תפרצי למעונות של בית אחר," צחקקתי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:27 AM
|
||
"אני לא פרצתי, הייתה לי את הסיסמא." היתממתי, מתיישבת על אחת הספות. "למה כל כך קר כאן תמיד..?"
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:29 AM
|
||
"כי אנחנו קרים," אמרתי בגיחוך. "אז.. למה באת לפה?" שאלתי, למרות שהתשובה הייתה ברורה.
~ כתבתי גיחוך והפלאפון תיקן לי להילוך :( -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:31 AM
|
||
XDD
==== "סתם.. לאחל לך לילה טוב ולקבל תשובה ללמה התכוונת לנשק אותי..." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:32 AM
|
||
הסמקתי לגמרי. "אני... אני לא יודע," אמרתי.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:33 AM
|
||
"אז סתם החלטת שאתה רוצה לנשק אותי?" קמתי מהכורסא, ניגשת אליך.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:33 AM
|
||
"כנראה..." מלמלתי במבוכה, מביט בך.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:34 AM
|
||
הנחתי בעדינות את ידי על לחייך.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 01:36 AM
|
||
הסמקתי עוד יותר, אם זה בכלל אפשרי. "מה את עושה?" שאלתי בשקט.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |