![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 15:41 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משכתי מטה את הוילון(?) שהיה בכניסה לדלת התא ופתחת את התא בתיקי שמדי הפלפאף היו בו, מתרוממת על רגליי ופושטת את חולצתי.
=== אין לי מושג ממש איך קוראים לזה, אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 16:51 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גלגלתי את עיניי. כל מה שרציתי היה קצת שקט משניהם.
"אני הולך לשירותים," אמרתי וקמתי ממקומי. לפני שהם הספיקו להגיב, פתחתי את דלת התא ויצאתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 17:05 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסתי את שערי לקוקו גבוה בכדי שלא יפריע לי בזמן שאני מחליפה והורדתי גם את מכנסיי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 17:07 PM
|
||
חלפתי על פני התאים, מחפש תא ריק שאוכל להיכנס אליו. באמצע הקרון ראיתי תא שדלתו הייתה פתוחה מעט והלכתי לבדוק אם יש בו מישהו.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 17:09 PM
|
||
לא ממש שמתי לב שהדלת נפתחה כאשר סידרתי את חצאיתי, בוהה בנוף מחוץ לרכבת.
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 17:27 PM
|
||
הגעתי לתא ופתחתי את הדלת מעט, מציץ פנימה ובודק אם יש שם מישהו.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 18:58 PM
|
||
מעניין אם אהיה מדריכה בשנה הבאה... אני רוצה שאבא יהיה גאה בי...
הרמתי את חולצתי מהספסל, לובשת אותה ומתחילה לכפתר אותה חזרה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 00:44 AM
|
||
עמדתי בפתח התא. מולי עמדה תלמידה כשגבה אליי. שתקתי כמה רגעים.
"היי,"אמרתי לבסוף. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 00:47 AM
|
||
קפצתי במידית, סמוקה עמוקות. סגרתי במהרה את חולצתי בידיי, מסובבת את ראשי אליך. "מ-מה אתה עושה כאן?"
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 00:56 AM
|
||
הופתעתי לגלות שזאת ההפלפאפית שסנייפ אימץ.
"לא חשבתי שזאת... את," אמרתי מעט בגועל. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 01:04 AM
|
||
"אנ-אני? למה אתה מתכוון? ואתה מוכן לצאת בבקשה..?"
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 09:02 AM
|
||
נשענתי על הדלת. "את יודעת.. את הפלפאפית. פרופסור סנייפ סלית'ריני. אני לא מבין איך הוא בכלל מדבר איתך."
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 12:26 PM
|
||
הסתובבתי חזרה עם גבי אליך, ממהרת לסגור את שאר הכפתורים. "אני לא מבינה למה אתה חושב שבגלל שאנחנו מבתים שונים אנחנו לא צריכים לדבר..."
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 14:17 PM
|
||
"זה לא לרמתם של הסלית'רינים לדבר עם אנשים... כמוך."
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 14:20 PM
|
||
"אנשים כמוני?" זקפתי גבה. "מה הכוונה בדיוק?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |