![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:19 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי XD
~ הסרתי מעלייך את גלימתך מבלי לחשוב על מעשיי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:20 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפשטתי את חולצתך מגופך, זורקת אותה הצידה ומצמידה אותך אליי בעזרת עניבתך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:21 AM
|
||
התחלתי לפתוח את כפתורי חולצתך, כשלפתע שמעתי צעדים מתקרבים.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:23 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנתקתי ממך בקושי קל, מתנשמת ומסיטה את מבטי אל עבר המדרגות. אחד מהחברים שלך בדיוק ירד.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:25 AM
|
||
התנשפתי מעט, מביט אל עבר המדרגות. סאם בדיוק הגיע לתחתית המדרגות.
"נראה לי שפרופסור סנייפ ישמח לדעת על כך שפרצת לחדר המועדון שלנו," הוא פנה אלייך ברשעות. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:26 AM
|
||
בלעתי את רוקי בחשש. אם אבא ידע משהו מכל זה...
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:27 AM
|
||
"ואתה," הוא פנה אליי. "לא דיברת איתה, הא?" הוא צחק בקור.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:28 AM
|
||
"אולי תעזוב אותו כבר?" סיננתי, משתדלת לשמור על קול בטוח.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:29 AM
|
||
"סאם, אם אתה תספר על זה למישהו..." סיננתי אליו בכעס.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:34 AM
|
||
"אתה תעשה מה?" הוא גיחך.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:37 AM
|
||
"אני אדאג שתצטער על היום שבו נולדת," אמרתי.
"לא אכפת לי," הוא אמר. "נמאס לי רק לציית לך. הפעם אתה תהיה זה שתצטער על היום שבו נולדת." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:41 AM
|
||
"אולי פשוט תעזוב אותנו? מה אכפת לך אם אנחנו יחד או לא?" רשפתי בזעם לעברו.
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:44 AM
|
||
"הוא סתם מנצל אותך," הוא אמר.
"אני לא מנצל אותה!" ניסיתי להוציא את שרביטי מכיסי, אך סאם כבר עלה אל חדרו. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:45 AM
|
||
נשכתי את שפתיי והשבתי אליך את מבטי. אתה לא תנצל אותי.. נכון? "אני חושבת שאחזור למעונות שלי..."
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 02:46 AM
|
||
"אני מצטער," אמרתי בשקט. "לא הייתי צריך... לנשק אותך."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |