![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 365 366 [367] 368 369 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 20:37 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבל זה נחוץ... אני רוצה שתרגיש טוב יותר, ניק." הבטתי בך בתסכול מה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 20:39 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבל אני יכול להחלים בעצמי בלי להיות תקוע כאן כל כך הרבה זמן..." מלמלתי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 20:46 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היא צריכה לעקוב אחרי המצב שלך, אתה יודע.."
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 20:47 PM
|
||
נאנחתי, עוצם את עיניי ביאוש.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 21:35 PM
|
||
בא לי שהיא תגיד לי ??"MIND IF I "SLYTHERIN #סליחהביי
======== "הי, ניקי?" לחשתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 21:36 PM
|
||
לוללל
~ "כן?" מלמלתי בחיוך קטן מכך שקראת לי כך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 21:42 PM
|
||
"Mind if I slytherin?" חיוך קל התפרש על שפתיי.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 21:44 PM
|
||
צחקקתי. "בהחלט לא," אמרתי בחיוך קל, מפנה לך מקום במיטה. "למרות שחשבתי שאת הפלפאפית," הוספתי בגיחוך.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 22:52 PM
|
||
"אני בהחלט הפלפאפית, אבל ברגע הזה לא אכפת לי סלית'רינית בשביל להתכרבל איתך." צחקקתי, עולה לצידך ומושכת מעלינו את השמיכה.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 23:30 PM
|
||
חייכתי אלייך באהבה. "זה כבר הופך את השהייה פה להרבה יותר טובה," לחשתי.
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 23:35 PM
|
||
"הייתה לי הרגשה כזו," צחקקתי קלות. "זה בהחלט נעים יותר להתכרבל יחד... אני מקווה שבאמת תרגיל טוב יותר עד מחר."
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 23:50 PM
|
||
בטח שהוא תרגיל טוב יותר
~ "כל עוד את איתי אני מרגיש טוב," מלמלתי, עוצם את עיניי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 23:53 PM
|
||
ששששששש
============ "אני איתך לאורך כל הדרך," לחשתי, מתכרבלת בין זרועותיך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2016, 23:57 PM
|
||
לא ממש, קצת נטשת אותו במשך חודשיים אבל שיהיה
(סליחה) ~ חיבקתי אותך, נרדם לאחר כמה רגעים בחיוך קטן. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:01 AM
|
||
מה נטשתי)):
============ דילגוג~ התעוררתי למחרת כאשר הרגשתי בקרני אור פוגעות בעיניים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |