![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 366 367 [368] 369 370 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:04 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא את, ויולט :<
~ התעוררתי מעט אחרייך. הסבתי אלייך את מבטי בחיוך קטן. "בוקר טוב," מלמלתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:06 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי, עזבי אותה)):
============ "בוקר מצוין," צחקקתי חלושות, מתיישרת במקצת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:14 AM
|
||
זה נכון))):
~ חייכתי. "מה השעה?" מלמלתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:18 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא ידעה):
========== "אני לא בטוחה," שפשפתי את עיניי, מחפשת שעון במבטי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:19 AM
|
||
אבל היא גם לא חשבה על זה):
~ "אה-אני מניח שאת צריכה ללכת לשיעורים..." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:20 AM
|
||
היא חשבה עליו):
========= "אני... אני מעדיפה להישאר איתך. אני אלך להביא אוכל מהמטבחים." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:23 AM
|
||
אבל היא לא הייתה נאמנה לו)))):
~ "אל תטריחי את עצמך..." מלמלתי. "את לא צריך לבזבז את הזמן שלך פה .." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:30 AM
|
||
כי הוא הזכיר את אוכלי המוות)):
======== "אתה אף פעם לא מבזבז את הזמן שלי, באמת." חייכתי אליך ברוך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:39 AM
|
||
עדיין))))):
~ חייכתי מעט. "אבל אני לא רוצה שתפסידי דברים בגללי..." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:43 AM
|
||
"אני מתקדמת בחומר, ניקי. זה בסדר." צחקקתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:52 AM
|
||
חייכתי אלייך מעט בעייפות. "בסדר.."
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:54 AM
|
||
"אתה מעדיף לנסות להתחיל עם מילקשייק פירות? שיהיה לך קל לבלוע ושלא יכביד עליך?" חיככתי את אפי באפך.
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 00:56 AM
|
||
גיחכתי מעט. "אוקיי," מלמלתי, מלטף קלות את לחייך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 01:05 AM
|
||
"מה אתה מעדיף?" ליטפתי קלות את שערך.
|
|
פורסם ב: Sep 11 2016, 01:06 AM
|
||
זה בסדר לי," מלמלתי, מחייך אלייך.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |