![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 403 404 [405] 406 407 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 19:43 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"פחדתי מאיך שתגיבי... זה לא כל כך קל כשמגלים שההורים הביולוגיים שלך הם שני פסיכופטים ואחד מהם מענה אותך..."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 19:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה?!" פלטתי, מביטה בך בזעזוע. "מה זאת אומרת? הם עינו אותך?"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 20:01 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הוא עינה אותי, היא ניסתה לעצור אותו," מלמלית במרמור. "קללת קרושיאטוס. הוא עינה אותי ואת ניק ואיים עליי שהוא ימשיך לענות אותו אם אני לא אבוא איתו."
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 20:05 PM
|
||
הבטתי בך בהלם. "אני- אני..." מלמלתי, לא יודעת מה להגיד. "מה זאת אומרת לבוא איתו? ומי זו 'היא'?"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 20:10 PM
|
||
"לבוא לגור איתו, ואיתה." מלמלתי במרמור. " 'היא' זו אימא שלי, בלטריקס."
===== אז היא לא לסטריינג', הא או שכן רק שהיא נפרדה מרודולפוס והשם נשאר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 20:18 PM
|
||
נפרדה מרדולופוס כנראה?
~ שתקתי במשך כמה רגעים, מנסה לעכל את כל המידע הזה. "ו..את לא הסכמת, נכון?" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 21:05 PM
|
||
קיי 3:
====== "הסכמתי בגלל ניק," מלמלתי בקול ריק. "לא רציתי שהוא ימשיך לענות אותו. לא היה לי אכפת מזה שהוא מענה אותי, לא... אבל ניק לא קשור לזה." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 21:40 PM
|
||
הבטתי בך, מכווצת את מצחי. "וניק... הסכים לזה?"
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:02 PM
|
||
"הוא ביקש ממני לא לעשות את זה... לא הקשבתי לו. אני אשאר בהוגוורטס לחופשת הפסחא כדי שלא אצטרך ללכת אליו."
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:15 PM
|
||
"אז עברת לגור עם מישהו שעינה אותך ואת שונאת רק בשביל להגן על ניק?" מלמלתי בשקט.
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:20 PM
|
||
"אני אעשה הכל בשביל אלה שאני אוהבת," חייכתי אלייך בעצב.
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:39 PM
|
||
הבטתי בך, מחזירה לך חיוך עצוב. "לפעמים אני ממש מעריצה אותך, את יודעת?"
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:48 PM
|
||
הסמקתי קלות, מבולבלת. "מ-מעריצה אותי?"
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:51 PM
|
||
ווטסאפ 3:
~ הנהנתי בחיוך קל. "את אדם מדהים." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2016, 23:56 PM
|
||
רגע 3:
======= "ז-זה היה כלום... רוב הזמן אני פשוט נמצאת בחדר ומעמידה פנים שאני ישנה..." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |