![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 414 415 [416] 417 418 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 01:55 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תחשוב שוב, ישנוני." צחקקתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 10:03 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אמ..." אמרתי בחיוך. "אני לא יודע, תגלי לי." חיככתי את אפי באפך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 10:48 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"המילה הראשונה היא 'אני'," צחקקתי.
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 11:06 AM
|
||
"ומה המשך?" שאלתי, מצחקק קלות.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 13:32 PM
|
||
"המילה השנייה היא 'אוהבת'," השענתי את מצחי על שלך. "אתה יודע מה ההמשך?"
========= פודינג #סליחהביי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 13:47 PM
|
||
XD ;)
~ "המ... פודינג?" שאלתי בצחקוק. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 13:59 PM
|
||
"את האמת שכן," גיחכתי.
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:09 PM
|
||
"ידעתי," צחקתי מעט, משחק קלות בשיערך.
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:19 PM
|
||
"אבל גם אותך," צחקקתי, עוצמת קלות את עיניי.
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:22 PM
|
||
חייכתי, מניח נשיקה רכה על שפתייך. "גם אני אותך."
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:29 PM
|
||
"הייתי נעלבת אם לא," פקחתי את עיניי, מחייכת קלות.
====== מה הארי וג'סיקה עושים XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:35 PM
|
||
אין לי מושג :')
קרב מבטים נבוכים?? ~ צחקתי. "היה לך ספק בכלל?" ~ הא, היא הייתה נעלבת כמו שאני נעלבתי כי את לא אוהבת אותי :(((( -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:41 PM
|
||
קיי????
שששש לכי לישון וסוגרים את הפורטל שעה לפני כיפור משמע עשרה לחמש בערך ============= "לא, אבל אני מקווה שהיה לי פודינג. זה טעים." צחקקתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:42 PM
|
||
מה שששש
נעלבתי ולבי נשבר ~ "להביא לך פודינג?" שאלתי בחיוך קל. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2016, 14:46 PM
|
||
ליבי נרגש
בא לשכונה בחור חדש ========= "אתה לא זז לשום מקום," נשקתי למצחך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |