![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 416 417 [418] 419 420 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:11 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני בעיקר דורשת נשיקות, אבל אולי ההבעה שלי אומרת אחרת," חיככתי את אפי באפך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:12 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אסור גם וגם?" אמרתי בצחקוק, מצמיד את שפתיי לשפתייך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:13 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אף פעם לא אמרתי את זה," מלמלתי על שפתיך, מחזיקה בעדינות בלחייך.
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:16 PM
|
||
חייכתי מעט מבעד לשפתייך. "יופי," מלמלתי, קובר את ידי בשיערך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:21 PM
|
||
"פלרטטן שכמוך..." חייכתי במקצת, מתנתקת בעדינות משפתיך.
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:26 PM
|
||
חייכתי אלייך באהבה. "זה כיף לפלרטט איתך."
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:35 PM
|
||
"זה נראה ככה," צחקקתי.
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:37 PM
|
||
"בטח את ממש רוצה לפלרטט עם עצמך," אמרתי בשעשוע.
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 22:51 PM
|
||
http://www.pickuplinesgalore.com/harrypotter.html
--- --- --- --- --- --- --- --- --- "אני מעדיפה שאתה תמשיך לפלרטט איתי," קרצתי לך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 23:00 PM
|
||
הוטרדי
ניקי לא רוצה להטריד אותההה ~ "אבל זה קשה להתרכז בפלירטוט כל כך הרבה זמן כשאת לידי," אמרתי בחיוך משועשע. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 23:15 PM
|
||
זה לא רק מטרידדדד
יש שם גם דברים חמודיםםםםם --- --- --- --- --- --- --- "אז שאני אלך ותחשוב על פלירטוטים חדשים?" צחקקתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 23:41 PM
|
||
:')
~ "האמת שאני מעדיף שתהיי איתי," אמרתי בחיוך, מחבק אותך. ~ שתפלרטט איתו גם?? XD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2016, 23:53 PM
|
||
צחקקתי, מתכרבלת בחיקך. "I know we're not in Professor Flitwick's class, but you still are charming." גרגרתי בנעימות.
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 00:01 AM
|
||
צחקקתי. "גם את החלטת לפלרטט, גברת פרקר?" שאלתי, מדגיש את שתי המילים האחרונות.
~ כי אני מהפלאפון ואין לי כוח להדגיש להלהלהלה -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 00:04 AM
|
||
"סנייפ-פרקר," תיקנתי בשעשוע, מרימה את מבטי. "אני לא שוכחת מאין הגעתי."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |