![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 418 419 [420] 421 422 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 01:36 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זו הבעיה בפליטות פה, לא חושבים לפני זה." מלמלתי, "אבל זה לא הופך אותך לבן אדם רע, ניק. בכלל לא."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 01:39 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הצלחתי לעצור דמעה בודדה מלזלוג על פניי. "א-אני מצטער," מלמלתי חלושות, ממהר למחות את הדמעה בשרוולי ברעד.
~ עדיין לא לגמרי יציב נפשית?? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 01:46 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכן שלי)):
============ "אל תצטער, ניק." לחשתי. "אתה כבר הצטערת מספיק פעמים, למרות שאתה לא צריך." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 01:50 AM
|
||
:(((
~ השפלתי את מבטי שוב. "אני מצטער שאני מעיק עלייך כל כך," מלמלתי בשקט. ~ מה עשית לחתימה שלךך -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 01:56 AM
|
||
#משיכתכתפיים#
============= "אתה לא מעיק עליי שום צורה שהיא, ניק. אני בחרתי להיות כאן." חיבקתי אותך בחוזקה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 01:58 AM
|
||
בלעתי את רוקי בקויש, שותק. כרכרתי את ידי סביבך חלושות.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:01 AM
|
||
"אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך, ניק. וזה לא הולך להשתנות." לחשתי, לא נותנת לדמעות לעבור לעיניי. "אתה מדהים בכל צורה שיש."
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:03 AM
|
||
המשכתי לשתוק במשך כמה רגעים, קובר את פניי בצווארך. "ג-גם אני אוהב אותך. כל כך..." מלמלתי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:07 AM
|
||
"אל תמעיט בערכך, אף פעם." לחשתי ברוך, מלטפת את גבך. "אתה מבטיח לי?"
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:09 AM
|
||
הנהנתי קלות בידיעה שאין טעם להתווכח. צמרמורת נעימה חלפה במורד גבי.
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:17 AM
|
||
הנחתי נשיקה רכה על ראשך, מושכת את השמיכה עלינו. "אתה מדהים. אל תשכח את זה." לחשתי.
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:21 AM
|
||
"גם את," לחשתי, מביט בך בחיוך קטן ועצוב.
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:24 AM
|
||
"גם אם אני אשכח אני יודעת שאתה כאן כדי להזכיר לי," חייכתי אליך בניסיון להתבדח, מלטפת את שערך.
====== הולכת לישון בעאלק, פףף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:28 AM
|
||
ששש
עכשיואאני הולכת, אופס ~ חייכתי אלייך ברוך. "אני אזכיר לך גם אם לא תשכחי." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2016, 02:40 AM
|
||
"אני אזכיר לך כל יום, כל פעם שנשנתה מילקשייק." צחקקתי.
--- --- --- --- --- לאלאלאאא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |