![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 422 423 [424] 425 426 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 00:01 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהנתי, הולך לצידך, משחק באצבעותיי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 00:14 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגענו למדשאות והתיישבנו על הדשא. הושטתי לך את אחת הצלחות, מסמיקה קלות.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 00:19 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תודה," חייכתי אלייך, לוקח את הצלחת, מסמיק כאשר ידי נגעה בידך.
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 10:30 AM
|
||
מיהרתי להזיז את ידי, מרכינה את ראשי בניסיון להסתיר הסומק שהציף את פניי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 15:09 PM
|
||
"את בסדר?" הבטתי בך בדאגה. "ע-עשיתי משהו..?"
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 17:45 PM
|
||
"ל-לא," מלמלתי, מרימה את מבטי, סמוקה לגמרי. "אתה נפלא- כלומר - לא עשית כלום," מלמלתי במהירות, מתכווצת במבוכה. אני כל כך מטומטמת!
|
|
פורסם ב: Oct 16 2016, 18:55 PM
|
||
אתה נפלא, הא, מעניין רפרנס למה זה
=========== "את חושבת שאני נפלא?" גירדתי בעורפי במבוכה, חיוך קל מתפרש על שפתיי כאשר ראיתי שאת סמוקה. את די חמודה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 00:46 AM
|
||
333:
אדרינט!!!!!!! לדחמגגחצגחג ~ "אה- אמ... טוב, זה היה בטעות אבל..." קולי דעך כשהרמתי את מבטי וראיתי את חיוכך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 01:38 AM
|
||
אני יודעת, פףף
=========== "הו, אז לא התכוונת לזה?" קצוות פי ירדו במקצת. לרוב שנאתי שאומרים שאני נפלא, אבל הרגשתי די טוב כשאת אמרת את זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 11:40 AM
|
||
אני יודעת שאת יודעת, רק הייתי צריכה לחלוק את ההתפאנגירלות שלי
~ "כן התכוונתי לזה," מיהרתי לומר, מחייכת אליך במקצת ומסמיקה אף יותר. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 18:52 PM
|
||
השבתי לך חיוך, עדיין נבוך. העברתי קלות את מבטי לאגם. "את באמת מחבבת אותי..?"
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 18:56 PM
|
||
העברתי את מבטי בעקבותיך לאגם. הסמקתי כאשר קלטתי מה שאלת. "טיולי סיפרה לך...?"
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 23:04 PM
|
||
טיולי, זה כל כך חמוד
=========== "כן," הנהנתי במקצת, משיב את מבטי אלייך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 23:53 PM
|
||
חוחו 33:
~ "כל כך אופייני לה," מלמלתי בגיחוך חלוש ונבוך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2016, 00:00 AM
|
||
"באמת?" לא הצלחתי שלא לגחך בעצמי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |