![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 435 436 [437] 438 439 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 15:22 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסמקתי עוד יותר. "אתה חושב שאני חמודה?" לחשתי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 15:47 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כ-כן," הבטתי בך במבוכה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 16:20 PM
|
||
חייכתי במבוכה. "גם אתה חמוד," מלמלתי לפני שהספקתי להתחרט על כך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 16:48 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני צריך הסבר לכך," לא הצלחתי שלא לחייך.
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:04 PM
|
||
"הסבר? יש כל כך הרבה הסברים שייקח לי נצח בשביל לסיים להסביר לך."
~ נדלג לאוטיפיברוטיפי? 3: -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:13 PM
|
||
"הסבר אחד או שניים יספיקו, אני מבטיח." גיחכתי.
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:20 PM
|
||
מיפ
~ צחקקתי. "דבר ראשון אתה אדם מדהים וזה חמוד, ודבר שני, נתת לי נשיקה באף." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:25 PM
|
||
"נתתי לך נשיקה באף כי את חמודה," גיחכתי.
=== דלגי אם את רוצה 3: אני עצלנית מכדי לדלגגגג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:27 PM
|
||
לול
אבלאבל זה מוזר אם אני אדלגג:') ~ "זה לא אומר שזה לא חמוד." צחקקתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:42 PM
|
||
פףף
![]() ====== "בסדר, אני אחשיב את זה רק בגללך." גיחכתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:47 PM
|
||
סהה :'/
~ *דילוג* ניק- קמתי בבוקר לצד ויולט, מתמתח קלות. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 17:50 PM
|
||
"כבר קמת..? חשבתי שיהיה לי קצת זמן לנמנם..." מלמלתי בישנוניות לצידך.
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 18:08 PM
|
||
צחקקתי, נושק קלות לשפתייך. "את לא חושבת שכדאי שגם תלמדי קצת?"
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 18:10 PM
|
||
"אתה נשמע כמו אבא שלי.." גיחכתי, פוקחת את עיניי.
|
|
פורסם ב: Nov 4 2016, 18:12 PM
|
||
גיחכתי. "טוב, את נעדרת מהלימודים כבר די הרבה זמן," אמרתי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |