![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 439 440 [441] 442 443 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 00:48 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:')
חצי רוב בית הספר ~ הנהנתי קלות באנחה. "אבל זה לא מגיע לך..." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 00:52 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוב-רוב
רק דמבי, סוורוס, ג'סיקה וניק חיים ============== "זה בסדר. רק תאכלי כבר, בסוף נאחר בגללך." צחקקתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 08:11 AM
|
||
והארייי
ועוד כמה אנשיםםם ~ צחקתי קלות, מסיימת את האוכל. חיכיתי שתסיימי ואז קמנו. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 09:24 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....הארי לא #סליחהביי
--------- "רואה שלא היית צריכה להילחץ שנאחר?" צחקקתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 11:34 AM
|
||
צחקתי קלות. "אנחנו לא מאחרות רק כי זירזתי אותך."
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 15:54 PM
|
||
"את לא זירזת אותי, רק אמרת לי להתארגן כשכבר התארגנתי!" מחיתי, פורעת את שערך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 16:05 PM
|
||
צחקתי, פורעת את שיערך בחזרה. שני תלמידים עברו לידנו והצלחתי לשמוע את אחד מהם אומר לשני "אל תתקרב אליה." רציתי להגיב אבל הם כבר התרחקו.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 20:41 PM
|
||
"את חושבת שניק ישתחרר בקרוב?" ניסיתי להחליף נושא, נושכת קלות את שפתיי.
|
|
פורסם ב: Nov 7 2016, 22:10 PM
|
||
"אני מקווה," מלמלתי בהיסח הדעת. יצאנו מהאולם ופנינו אל המרתפים. רק שהסלית'רינים לא יתחילו להציק לך שם...
|
|
פורסם ב: Nov 8 2016, 00:32 AM
|
||
"אני מתגעגעת אליו," משכתי קלות באפי. "ואל תגידי לי שעברה רק חצי שעה אחרת אני אשפוך עלייך מים מחר."
|
|
פורסם ב: Nov 8 2016, 01:09 AM
|
||
גיחכתי. "בסדר, בסדר.."
ירדנו למרתפים. הגליל'כינים שהיו שם החלו לנעוץ בך מבטים. בבקשה שלא יגידו כלום... ~ *סלית'רינים ה צ י ל ו -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2016, 01:13 AM
|
||
השתדלתי להתעלם מהם, מתיישבת איתך בשולחן קדמי בטור האמצעי, מוציאה את הציוד שלי."אולי עוד נקבע דאבל דייט," קרצתי לך.
|
|
פורסם ב: Nov 8 2016, 01:15 AM
|
||
צחקתי. "אולי." לא הבנתי איך את מצליחה להתעלם מהם אך הערצתי אותך באותו רגע.
|
|
פורסם ב: Nov 8 2016, 01:21 AM
|
||
"ואם אני את הארי עושה משהו שאני לא אוהב אני אקבע לו דייט עם הדיונון בקרקעית האגם. רק אומרת." היתממתי.
|
|
פורסם ב: Nov 8 2016, 01:23 AM
|
||
גלגלתי את עיניי בגיחוך. "אני לא חושבת שזה יקרה."
סנייפ נכנס לכיתה. הוא הביט בך בהפתעה כששם לב אלייך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |