![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 448 449 [450] 451 452 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 14 2016, 22:14 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"גם להפלפאפים יש גבולות," גיחכתי לעברו, ממשיכה לאכול.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2016, 22:30 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כמובן," הוא חייך קלות.
~ אני רוצה כבר את הקטע עם הוריטסרוםםםם XDD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2016, 22:32 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, נכוןןןן שכחתיייייייי
============ לגמתי מכוסי, לא שמה לב שאבא התקדם אלינו מכיוון שולחן הסגל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 00:11 AM
|
||
לול, עכשיו? XDD
~ בדיוק עמדתי לקחת את הכוס שלי בשביל לשתות כשסנייפ ניגש אלינו, נתקל בשולחן ומועד קלות. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 00:22 AM
|
||
כן (;
.--- --- --- --- "אבא, אתה בסדר?" הבטתי בו במעט דאגה. ידעתי שאין לי סיבה. הוא רק מעד, אך עדיין הצורך לוודא את זה היה חזק ממני. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 08:18 AM
|
||
"כן, כמובן," הוא אמר. לקחתי את הכוס ושתיתי את המים. הייתי ממש צמא.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 08:43 AM
|
||
חייכתי אליו במקצת בעודו מציץ יותר לעברך. "למה באת לכאן?"
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 08:45 AM
|
||
"רציתי לשאול את אדון פרקר משהו," הוא אמר, פונה אליי. הנחתי את הכוס, מביט בו בשאלה.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 08:49 AM
|
||
הרמתי את כוסי, לוגמת ממנה.
"מה הכוונות שלך לגבי ויולט? מה אתה באמת מרגיש כלפיה?" נחנקתי כמעט מיד מהמיץ, משתעלת. "א-אבא!!" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 08:57 AM
|
||
"אני רוצה לבלות איתה כל יום בחיי עד יום מותי, כי אני אוהב אותה יותר מכל דבר אחר בעולם הזה ואני חושב שהיא -" מיהרתי לכסות את פי בידיי כשקלטתי מה אני אומר, מסמיק לגמרי. מה קרה כאן..?
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 11:17 AM
|
||
הסמקות, ההבנה חודרת למוחי שזו הסיבה שהוא מעד. הוא שם ורטסירום במשקה שלך.
התכוונתי לפנות לאבא אבל הוא כבר היה בדרכו חזרה אל שולחן הסגל עם חיוך מוחבא אך מסופק. הרמתי את מבטי אליך, מחייכת לעצמי. "מה התכוונת לומר?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 15:08 PM
|
||
"שאת הדבר הכי נפלא וטוב שקיים ביקום הזה," מלמלתי ללא יכולת לעצור את עצמי, סמוק לגמרי. "ושאת יפהפיה ומצחיקה ואני מאושר שזכיתי בך למרות שזה לא מגיע לי ו-"
הודעה זו נערכה ע"י Ohana ב Nov 15 2016, 15:52 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 16:13 PM
|
||
הנחתי נשיקה עדינה על שפתיך, עוצרת אותך מלהמשיך. "זה יספיק לעכשיו, רומאו." הבטתי בך בחיוך קל, עדיין סמוקה.
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 16:37 PM
|
||
חייכתי אלייך בהכרת תודה, שם לב שלא מעט תלמידים לוטשים בנו מבטים, לא יודע היכן לקבור את עצמי. קיוויתי שזה לפחות יגרום להם להפסיק לרכל עלייך.
|
|
פורסם ב: Nov 15 2016, 16:59 PM
|
||
קמתי על רגליי, ניגשת אל שולחן הסגל. יש לי שיחה קצרה עם אבא לגבי הכנסת ורטסירום למשקאות של אנשים.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |