![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 456 457 [458] 459 460 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 18:03 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנתקתי ממנה בעדינות, מחייכת אליה בעצב קל.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 18:35 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי התקדם מעט לכיוון ג׳סיקה והביט בנו. "אנחנו נתמוך בכם. אנחנו מבטיחים," הוא אמר.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 18:56 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ויולט בטח תחשיב את הארי כחלק מהמשפחה אחרי שהוא יתחתן עם ג'סיקה, מעניין מה סוו יגיד על זה XDD
---- --- --- --- --- --- --- חייכתי אליו במקצת. "תודה, הארי, אבל אני חושבת שזה משהו שאנחנו נצטרך להתמודד איתו בעצמנו..." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 19:01 PM
|
||
אה
...המ .....אה :( ~ הוא הנהן קלות. "מה שתרצו." חייכתי אליו קלות. "תודה." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 19:04 PM
|
||
הוא יספר לג'יימס שהם משפחה
ג'יימס וסוורוס מתאבדים בעולם הבא #סליחהביי מקלחת להת' 3: ======== נשמעו צעדים מרוחקים מכיוון האולם, כנראה תלמידים שסיימו לאכול. מצפים לנו ימים ארוכים... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 20:38 PM
|
||
XDD
~ "פשוט תתעלמי, אוקיי? זה לא אומר עלינו כלום..." אמרתי בנסיון להרגיע אותך וגם אותי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 20:39 PM
|
||
מרתון!!!!!!!!!!!!
========= "אני לא דואגת," החזקתי בידך, משלבת את אצבעותינו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 21:30 PM
|
||
חייכתי אלייך קלות. הצעדים נשמעו יותר ויותר קרובים, ולבסוף הגיחו מקצה המסדרון המוני תלמידים שיצאו מהאולם הגדול.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2016, 22:16 PM
|
||
"אתם רוצים שנלך לאנשהו?" שאלתי אותם, משתדלת להתעלם כאשר שמעתי כמה לחשושים ברגע שהביטו בנו.
|
|
פורסם ב: Nov 19 2016, 01:34 AM
|
||
...לא הבנתי
~ אחד מהם זקף גבה, מתעלם מדברייך. "גם בוגדת וגם ז*נה, הא?" הוא לגלג, מביט בך בגועל. ~ ...סליחה -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2016, 01:51 AM
|
||
היא דיברה לג'סיקה והארי 3:
============= נשמתי עמוק, משתדלת שלא להתכווץ לאור המילה השנייה. שיניתי את הבעת פניי למחויכת, פונה אליו. "מה שלום ההורים שלך, תומפסון? הם כבר נפרדו? אני זוכרת שראיתי את אימא של מתגנבת עם הוליגייל לאחד החדרים בחג המולד. אני מצטערת בשביל אביך, הוא בטח שבור לב... למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה, יכול להיות שהוא לא באמת אבא שלך. לא נראה שירשת ממנו שום דבר במראה." אמרתי, מכוונת את גבותיי כבוחנת את פניו. =========== SAVEGEEEEEEEEEEE -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2016, 02:10 AM
|
||
הוו
ויולט איז סאסי ~ הוא צחק צחוק חסר שמחה. "את עד כדי כך נואשת? אני ממליץ לך לבדוק את מה שאת אומרת לפני שאת אומרת את זה." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2016, 02:14 AM
|
||
"אני אף פעם לא נואשת, תומפסון. ואין לי גם סיבה לשקר על זה. לא מעניין אותי איך שאתה קורא לי. מעולם לא תמכתי בוולדמורט-" התעלמתי כאשר היו כמה שהשתנקו לשמע השם, "-והוא גם מעולם לא היה אבא שלי, ואתה מוזמן לקרוא לי ז*ונה כמה שאתה רוצה אבל זה לא ישנה לי. לא ממש אכפת לי משום דבר שיוצא מהפה שלך, למען האמת." אמרתי באדישות, מושכת בכתפיי.
|
|
פורסם ב: Nov 19 2016, 02:32 AM
|
||
"האדישות שלך לא משכנעת במיוחד, את יודעת," הוא לגלג. "אבל אין בעיה. את מוזמנת לחזור לשכב עם בנים כמה שתרצי. אני רק ממליץ לך להשתמש באמצעי הגנה - הרי לא היית רוצה להיכנס להריון, נכון? או שכן, מי יודע -"
"לסתום את הפה שלך, תומפסון," סיננתי בשיניים חשוקות. "אין לך זכות לשפוט אותה בגלל זה. למען האמת, אין לך זכות לשפוט אותה בכלל, כי היא הרבה מעבר ל-" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2016, 02:46 AM
|
||
"תומפסון!" שמעתי קול מוכר מגיח מעבר המסדרון. הסטתי את מבטי, זוקפת גבה למראו של מאלפוי. מה הוא כבר יכול לעשות כאן? ולמה הוא פונה דווקא אליו? חשבתי שהוא כבר ינסה שוב להקניט אותנו, כשיש לו הזדמנות.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |