![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 460 461 [462] 463 464 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 21:27 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאנחתי, נעצרת ומחבקת אותך.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 21:46 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השבתי לך חיבוק. "אנ-אני מצטער, ויולט..."
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 21:46 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה באמת חושב שיש אפשרות שאני אתאהב בו?" נאנחתי.
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 22:09 PM
|
||
"א-את פשוט קראת לו דראקו והתחלת ללכת מהר ו.." השפלתי את מבטי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 22:14 PM
|
||
"כי אני לא רוצה לחשוב על כך שאני מתחילה להתרכך מהמחשבה שהוא חלק מהמשפחה שלי, שמישהו מהם הוא חלק מהמשפחה הביולוגית שלי." מלמלתי. "לא אחרי מה שכל אחד מהם עשה."
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 22:19 PM
|
||
הבטתי בך בעצב, מחזיק בסנטרך בעדינות ומניח נשיקה רכה על שפתייך. "את לא צריכה להתייחס לכל העניין הזה של המשפחה הביולוגית שלך... זה שהם המשפחה הביולוגית שלך לא אומר כלום עלייך..." לחשתי.
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 22:47 PM
|
||
"זה אומר עליי שפתחתי את חדר הסודות ויכולתי לגרום למותם של תלמידים בהוגוורטס, ניק," מלמלתי בקול חנוק כאשר נזכרתי, מבינה את הכל לפתע.
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 22:51 PM
|
||
פי נפער קלות. "א-את פתחת את חדר הסודות?" מלמלתי בתדהמה אך לא זזתי ממך. הדבר האחרון שרציתי לעשות היה לגרום לך להרגיש שזה משנה את דעתי לגבייך.
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 23:01 PM
|
||
"כל זה הגיוני עכשיו..." מלמלתי, דמעות הלם מופיעות בעיניי. התנתקתי ממך, ממלמלת שאני חייבת לדבר עם דמבלדור.
====== היא תתחרפן כמו הארי בסוף השנה?~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 23:06 PM
|
||
בסוף איזו שנה? :')
~ "מה הגיוני?" שאלתי בבלבול, אך כבר התרחקת. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 23:08 PM
|
||
השנה החמישית, אחרי שסיריוס מת ואחרי מחלקת המסתורין~
============= האצתי בצעדיי מרגע לרגע אל משרדו. הוא חייב לי הרבה הסברים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 23:11 PM
|
||
נראה לי שזה יותר מתאים לסוף שנה הבאה??
~ הנחתי שאת רוצה לעשות את זה לבד אז חזרתי למרפאה, מחשבותיי טרודות בך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 23:13 PM
|
||
דמבי גוסס, שתעזוב אותו בשנה הבאהההההה
============ לא עבר זמן רב עד שנעמדתי מול שני מפלצות האבן. אמרתי את הסיסמא, נזכרת להודות בליבי לכך שאבא קיבל את הסיסמאות על פתק מדמבלדור ושהספקתי להציק בהן בין הארוחות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2016, 23:57 PM
|
||
הו, חשבתי שהתכוונת שתתחרפן בכללי, אופס
אז אוקיי~ ~ דמבלדור- חשבתי במשרדי ופתחתי צפרדע שוקולד. "שוב אני," ראיתי לאחד הדיוקנאות כשראיתי את הקלף. "אם זה ימשיך כך האוסף שלי לעולם לא יושלם." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:17 AM
|
||
עליתי במדרגות, נכנסת לשם מבלי לדפוק, רועדת בכל גופי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |