![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 461 462 [463] 464 465 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:20 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני סבור שזהו לא מקרה שאני מקבל רק קל-" הבטתי בך בהפתעה כשנכנסת. "הכל בסדר, העלמה סנייפ?"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:21 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה ידעת כל הזמן הזה, נכון?" קמצתי את אגרופיי באיפוק, מתנשמת קלות בניסיון להירגע.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:23 AM
|
||
"אני חושש שתצטרכי להבהיר את כוונתך בצורה טובה יותר -"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:26 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"That I'm HIS bloody daughter! You knew it already from the first year, didn't you?!" שאגתי עליו, מתעלמת כעשר אגרטל התנפץ מימיני.
הודעה זו נערכה ע"י סטפני פוטר ב Nov 21 2016, 00:27 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:28 AM
|
||
סקרתי אותך בכובד ראש מבעד למשקפי החרמש שלי, נאנח לבסוף. "כן, ידעתי על כך."
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:31 AM
|
||
"ולא חשבת לספר לי שום דבר על זה?!" קמצתי את אגרופיי, לא מצליחה להירגע. "חשבת שזה פשוט ידהה מעצמו איכשהו? שאני פשוט אפסיק לדעת לחשננית? שהדם שלו פשוט יפסיק לזרום בעורקים שלי? תגיד לי מה לעזאזל חשבת שיקרה!"
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:33 AM
|
||
"מובן שלא," אמרתי בשקט. "אני רציתי להגן עלייך -"
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 00:38 AM
|
||
"להגן עליי? איך בדיוק חשבת שתגן עליי אם תסתיר ממני את האמת במשך כל כך הרבה זמן, דמבלדור?" הטחתי את ידיי בשולחנו, רועדת ללא שליטה. "אני יכולתי להרוג כל כך הרבה תלמידים ולא ידעתי את זה אפילו!" ידיי הושטו אל פי במידית כאשר הבנתי שדיברתי בלחשננית, נושכת בחוזקה את לשוני.
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 08:06 AM
|
||
לא ציפיתי ממך לתגובה כזו אך שמרתי על ארשת פנים רגועה. "שבי בבקשה, ויולט."
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 11:24 AM
|
||
"לא לפני שתספר לי הכל," הורדתי באיטיות את ידיי מפי.
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 11:32 AM
|
||
נאנחתי קלות. "מובן שלא חשבתי שתפסיקי להיות הבת שלו," אמרתי בשקט. "אך ידעתי שבבוא הזמן את תגלי את זה. לא רציתי להקדים את המאוחר. לחיות מגיל כל כך צעיר בידיעה שאת הבת של הקוסם הנורא ביותר בתולדות עולם הקסמים... זה לא דבר פשוט במיוחד," אמרתי ברצינות. "אין בלבי צל של ספק על כך שהיית יכולה להתמודד עם זה גם בגיל כזה צעיר, אך לא רציתי להקשות על חייך בטרם עת," מיהרתי להוסיף לפני שתספיקי להגיב על המשפט הקודם.
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 12:05 PM
|
||
"למה לא סיפרת לי כשהוא חזר?" נשמתי עמוק כניסיון הירגעות, עדיין רועדת. "למה לא סיפרת לי אז? למה לא סיפרת לאבא שלי אם ידעת?"
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 12:25 PM
|
||
"כשהוא חזר? היית רוצה להתמודד גם עם העובדה שהוא חזר וגם עף זה שהוא אביך?" בחנתי אותך בשקט. "כפי שאמרתי קודם, רציתי להגן עלייך. פחדתי שפרופסור סנייפ יספר לך או שיתקשה להמשיך להתייחס אלייך בדיוק באותה הדרך. מובן לי שאת לא חושבת שזה היה המעשה הנכון, אך חוששני שהפעם את טועה, ויולט."
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 12:54 PM
|
||
"אז לפחות היית מספר לי! ככה הייתי יודעת יותר טוב מללכת לארוחת חג מולד מלאה באוכלי מוות ולגלות את זה מוולדמורט בעצמו וכל כמה דקות להיות תחת קללת קרושיאטוס ושהוא יאיים שהוא יהרוג את ניק כמה ימים לאחר מכן." רעדתי, עורי מחוויר באיטיות כשהתמונות קצו בראשי.
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 13:34 PM
|
||
הבטתי בך בצער. "אני מצטער שהיית צריכה לעבור זאת, ויולט," אמרתי בשקט "אך היית חייבת להתמודד עם זה במוקדם או במאוחר. אני העדפתי שתחיי כמה שיותר זמן את חייך הנורמליים, מבלי לדעת על כך... אך לצערי הארוחה הזו לא הייתה בשליטתי. לא יכולתי למנוע אותה."
הודעה זו נערכה ע"י Ohana ב Nov 21 2016, 13:51 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |