![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 462 463 [464] 465 466 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 14:09 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זה היה יכול להימנע אם היית מספר לי על כך קודם," התסכול נשמע בקולי בבירור. "אני יודעת שאני לא כמוהם, אני לא הייתי מגיבה כמו שאתה חושב!"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 14:14 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"איך את חושבת שאני חושב שהיית מגיבה?" שאלתי.
~ אוקיי, הסתבכתי עם המשפט הזה -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 14:37 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היית חושב שאני אוכל את עצמי על כך שאני הבת שלו ואחשוב שאני כמוהו ואאשים את עצמי בדברים שהם עשו לאחרים כמו מה שאימא שלו עשתה להורים של נוויל." מלמלתי.בשקט.
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 14:49 PM
|
||
"לא בדיוק," אמרתי. "אני חושב שהיית מגיבה בכך שהיית מפחדת לפגוע באחרים ישירות או בעקיפין - לא סתם מויינת להפלפאף, ויולט. ואם יורשה לי לומר, זה בדיוק איך שהגבת."
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 16:46 PM
|
||
"אנ-אני אף פעם לא-"
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 16:49 PM
|
||
"אף פעם לא הגבת כך?" קטעתי אותך, מחייך אלייך קלות. "רק לפני כמה דקות אמרת שהיית עלולה להרוג כל כך הרבה תלמידים בלי אפילו לדעת," ציינתי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 16:54 PM
|
||
"זה לא משנה כלום," מלמלתי. "גם בלי קשר אליו- אני לא רוצה לפגוע באנשים. זה לא קשור אליו."
--- --- --- --- 464 להלה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 17:03 PM
|
||
464?
~ הבטתי בך בחוסר אמון. "אין טעם להכחיש זאת, ויולט." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 17:05 PM
|
||
העמודדדד
--- --- --- --- --- "אני לא מכחישה את זה. אני לא אוהבת לראות אנשים נפגעים." יישרתי לך מבט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 17:23 PM
|
||
כןן
אבל מה מיוחד? :') ~ "אני בטוח בכך," אמרתי. "אבל את לא היית פוגעת באנשים, לא כך? ובכל זאת את מפחדת לפגוע באנשים." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 17:26 PM
|
||
זה אותו מספר גם הפוךךךך
--- --- --- --- --- --- "אף פעם אין לדעת אם אני אפגע במישהו, אפילו אם לא אתכוון," מלמלתי במרמור. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 17:36 PM
|
||
:')
~ "זה לא קשור," אמרתי. "כל אדם עלול לפגוע במישהו, אך את מפחדת לפגוע באנשים רק בגלל שאת יודעת מי ההורים שלך." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 19:59 PM
|
||
"זה לא נכון! אני לעולם לא אתן להם להשפיע עליי!"
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 20:18 PM
|
||
"התכחשות לפחד לא תעזור לנו להתגבר עליו, אלא רק תהפוך אותו למוחשי יותר. עלינו להתמודד עם הפחדים שלנו, בין אם זה קל ובין אם זה קשה."
|
|
פורסם ב: Nov 21 2016, 20:24 PM
|
||
"אתה לא מבין שזה לא קשור אליהם?!" הרגשתי בזעם ובתסכול שלי מתגברים.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |