![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 467 468 [469] 470 471 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 01:01 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תודה, מאדאם פומפרי," אמרתי. "ו...סליחה על כל מה שעשיתי בהתחלה," הוספתי במלמול.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 01:08 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אל תדאג, טיפלתי בגרועים ממך," היא אמרה בביטול.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 01:08 AM
|
||
גיחכתי קלות, מעביר את מבטי בחזרה אלייך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 01:10 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החזקתי בידך בחיוך חם, הולכת איתך אל הדלתות.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 08:15 AM
|
||
מאדאם פומפרי חייכה אלינו ואז חזרה אל משרדה. יצאנו מהמרפאה.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 13:19 PM
|
||
חבקתי את זרועך, עוצמת קלות את עיניי.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 16:32 PM
|
||
חייכתי לעצמי, נושק קלות למצחך.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 18:30 PM
|
||
יש בעמוד מספר פויה
--- --- --- --- --- צחקקתי קלות, פוקחת את עיניי ומביטה בך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 19:39 PM
|
||
יופי ליפזע.
~ הבטתי בך באהבה. "אני אוהב אותך. בבקשה אל תשכחי את זה," לחשתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 22:19 PM
|
||
הוא פויה
אני מתגעגעת לאלן --- --- --- --- --- --- נשכתי את שפתיי, מהנהנת קלות. "א-אם אתה אומר... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 22:29 PM
|
||
:(
~ "את-את לא חושבת ככה?" מלמלתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 22:36 PM
|
||
"אני אף פעם לא יכולה לדעת מה עומד לקרות.."
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 22:44 PM
|
||
סה, ילדה פויה, לפני שניה הוא היה בהשפעת וריטסרום והצהיר שהוא אוהב אותה יותר מכל דבר אחר ועשה בשבילה כל כך הרבה והיא לא סומכת עליו
ילדה פויה ~ השפלתי את מבטי, אנחה קלה נפלטת משפתיי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 22:47 PM
|
||
דברים יכולים להשתנות בעתיד!!!!!!
============ "אני לא מזלזלת במה שאמרת, אל תבין אותי לא נכון... אבל לפעמים רגשות משתנים כשהזמן עובר..." מלמלתי, משפילה את מבטי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2016, 22:53 PM
|
||
שתיהנה מההווה!!!
~ "אני לא יכול לדעת בוודאות מה יקרה בעתיד, ברור שדברים יכולים להשתנות," מלמלתי. "אבל כרגע אני אוהב אותך ואני לא מתכוון לעזוב אותך, וזה מה שחשוב, לא? אם את תמיד תהיי מודאגת מהעתיד לא יהיה לך זמן לחיות את ההווה..." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |