![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 475 476 [477] 478 479 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 19:33 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גלגלתי את עיניי בחיוך. "מה זה משנה? מה שחשוב זה התכונות עצמן ולא הבית שאליו אנחנו ממויינים," אמרתי בחיוך קל.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 20:18 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני יודעת, אבל יהיה נחמד לשמוע שאתה בעצם הפלפאפי." צחקקתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 20:37 PM
|
||
גיחכתי, מערסל אותך בזרועותייך. "יותר נחמד לי פשוט להיות איתך," לחשתי.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 20:44 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יהיה לי די נחמד לגלות שאתה הפלפאפי פתאום," לחשתי בסיפוק.
--- --- --- --- --- בגלל שאנחנו לא בטוחות מה התאריך ויום ההולדת שלה הוא במרץ (כי מזל דגים מתאים לה אס פאק וזה חביב לי לחשוב שהיא חוגגת יום הולדת עם רמוס??) אז נדלג מתישהו ליומולדת שלה והוא יסכים שמצנפת המיון תגיד לו לאיזה בית הוא מתאים עכשיו?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 20:58 PM
|
||
...לא אמרת פעם שהוא במאי?
אוקיי, אבל הוא עדיין סלית'רין ??? 333: למרות שמרץ היה אמור כבר לעבור כי חופש חג המולד ואז היה עוד קצת זמן לפני שהם הפסיקו לדבר והוא לא אכל איזה שלושה חודשים וגם כל הזמן שהוא היה במרפאה? ~ "אני לא הפלפאפי," אמרתי בעקשות. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 21:18 PM
|
||
אף פעם לא אמרתי מאי 00
הפלפאף או סלית'רפאף (; הפגישה של צ"ד הייתה מתישהו אחרי ולנטיין ושם היא התחילה להיות עם סאם בערך, אין לי מושג ממש כמה זמן עבר?? --- --- --- --- "ניתן למצנפת להחליט," צחקקתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 21:21 PM
|
||
סלית'ריןןןןן)))):
זה שהוא נחמד לא אומר שהוא לא סלית'ריניייי ~ "בסדר," אמרתי בחצי חיוך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 21:34 PM
|
||
עורמה ושאיפה לכוח פףף
לא הוא --- --- --- --- נשקתי קצרות ללחייך. --- --- --- --- --- -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 21:44 PM
|
||
הוא כן יכול להיות ערמומי *שראגפייס*
~ חייכתי אלייך באהבה, מחכך את אפי באפך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 22:06 PM
|
||
הפלפאףףףף
רגע אולי ויולט לא אמרה לו מתי יום ההולדת שלה וויתרה על לחגוג כי היא דאגה לו ורצתה להיות איתו אז הוא יחליט לחגוג לה בגלל שהיא לא חגגה אז?? --- --- --- --- --- "הפלפאפי מתוק," חייכתי לעצמי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 22:20 PM
|
||
נמנמ, אבל מרץ היה בתקופה שהיא לא דיברה איתי וגם יצאה עם סאם, לא? וכבר עברו יותר מחודשיים מאז אבל אוקיי~
~ "מה שתגידי," צחקקתי, נושק לשפתייך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 22:29 PM
|
||
מתי היא נפרדה מסאם? היא לא הייתה איתו כל כך הרבה זמן, הממ
--- --- --- --- --- "ואני צודקת במה שאני אומרת," גיחכתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 22:32 PM
|
||
מתי הייתה הפגישה של צ"ד? :')
~ "שיהיה," גיחכתי, עוצם את עיניי ומשחק בשיערך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 22:53 PM
|
||
היו שתיים, אחת אחרי חג המולד ואחת אחרי ולנטיין ששם גילו על צ"ד
--- --- --- --- --- --- --- --- הנחתי את ראשי על חזך, גרגור קל נפלט משפתיי. שלחתי במהירות את ידיי אל פי, מסמיקה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2016, 22:55 PM
|
||
אז קצת לפני ולנטיין עד קצת אחרי הפגישה שאחרי ולנטיין?
~ צחקקתי קלות. "נעים לך, חתלתולונת?" ~ #חושבת על ליידישאט -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |