![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 476 477 [478] 479 480 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 00:16 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....לא הבנתי
נראה לי שזה עדיין שאט נואר, אבל בג'נדר בלנד ליידיבאג נקראת ליידיביטל 3: --- --- --- --- --- --- --- "אוי, תשתוק אתה..." קברתי את פניי בצווארך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 00:41 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתלתולונת הזכיר לי את שאט והאסוציאציה הראשונה שלי היא ליידישאט :')
~ צחקקתי, חובק אותך אליי ומלטף את ראשך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 00:46 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התאפקתי מלגרגר, נושכת את שפתיי בחוזקה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 00:49 AM
|
||
פזלתי אלייך, מחייך לעצמי קלות. "את לא צריכה להתבייש, דארלינג," לחשתי, לא מפסיק ללטף את ראשך.
~ התיקון תיקן לי דארלינג ל באולינג XDD הודעה זו נערכה ע"י Ohana ב Dec 3 2016, 00:49 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 00:55 AM
|
||
לי זה מתקן לשפרלינג XD
---- --- --- --- --- "הו, לא, אני ממש לא אתן לך את העונג בלשמוע אותי מגרגר שוב..." רטנתי בשקט. צמרמורת נעימה חולפת בי מהליטוף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 00:57 AM
|
||
לוללל
מגרגר ~ "אוקיי," גיחכתי, מעסה קלות את ראשך באצבעותיי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 01:01 AM
|
||
ששש
--- --- --- "למה אתה מרושע עכשיו..?" ייבבתי קלות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 09:50 AM
|
||
"מרושע? מה פתאום?" לחשתי באוזנך בהתגרות, ממשיך לעסות את ראשך.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:21 PM
|
||
"ז-זה לא הוגן, אתה ממשיך עם זה בכוו-" לפני שסיימתי את המילה נפלט גרגור נוסף מפי. קברתי את פניי בין כריות הספה.
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:23 PM
|
||
חייכתי לעצמי בסיפוק. "כבר חששתי שזה לא נעים לך."
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:40 PM
|
||
"אני לא מתכוונת להרים את הפנים שלי מהספה הזו לעולם," מלמלתי בקושי קל מבין שתי הכריות.
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:40 PM
|
||
"המ.. אפילו לא בשביל נשיקה?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:41 PM
|
||
"לא מגיעה לך נשיקה," יבבתי.
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:42 PM
|
||
שתקתי בשעשוע, מביט בך בצפייה.
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 12:45 PM
|
||
"אני יודעת שאתה מביט בי, מעצבן אחד.."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |