![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 480 481 [482] 483 484 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 22:50 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתה חושב שאני יכולה לבקש מהחדר טלוויזיה?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 23:38 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מכשירים טכנולוגיים לא עובדים בשטח בית הספר, שכחת?" אמרתי בחיוך קל.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2016, 23:47 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני יודעת, אבל אולי הוא יוכל ליצור אחת שעובדת, לא יודעת!" צחקקתי. "נו טוב, גם ספרים עובדים."
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 00:08 AM
|
||
צחקקתי. "מה את רוצה לקרוא?"
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 00:20 AM
|
||
"אליסה בארץ הפלאות!" קפצתי בחיוך.
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 00:28 AM
|
||
זקפתי גבה בשעשוע. "המ, אוקיי," צחקקתי.
~ מתי את רוצה שנדלג ולמתי? :') -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 00:47 AM
|
||
אין לי בעיה לדלג אבל אין לי מושג למתייי
--- --- --- --- --- --- "אתה תאהב את זה, מבטיחה. אולי חוץ מכך שהזחל הכחול מעשן." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 01:15 AM
|
||
המ.. לקרב במשרד הקסמים או לפני זה?
~ גיחכתי. "אם את אומרת, אני מאמין לך." -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 04:48 AM
|
||
הממ, קצת לפני, אני רוצה לכתוב מה שקורה עם אמברידג' והכל 3:
--- --- --- --- --- --- --- --- --- נשקתי קצרות לשפתיך, עוצמת את עיניי וחושבת בחוזקה. הספר הופיע על שולחן הקפה מול הספה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 08:37 AM
|
||
הו, אני לא זוכרת את זה ממש טוב אבל אוקיי 3':
תדלגי? ~ לקחתי את הספר והתיישבתי לצדך שוב, מחייך אלייך. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 08:57 AM
|
||
זה תלוי אם את רוצה לפי הספר או הסרט, אם לפי הספר עדיף שאדלג אחרי בית הספר ^^'
======== "כדאי לך ללכת ללימודי מוגלגים מתישהו," צחקקתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 15:14 PM
|
||
חס וחסה לפי הסרט
הסרטים זה פויה אבל אין לי פה את הספר אז לא חובה לעשות את הקטע הזה או לפחות לא *בדיוק* לפי הספר, חוח ~ "למה?" שאלתי בצחקוק. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 23:38 PM
|
||
"כדי שתלמד איך להפעיל טלוויזיה. הערת אותי משינה מתוקה בחג המולד." גיחכתי, פותחת את הספר.
== דילגוג~ == "הארי, אני לא חושבת שזה רעיון טוב לעוף לשם על ת'סטראלים! אתה אפילו לא בטוח שסיריוס באמת בסכנה, יכול להיות שקריצ'ר רק שיחק בראש שלך!" מחיתי, אך הוא לא הביט בי. "הארי ג'יימס פוטר, תביט בי ברגע זה!" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 23:44 PM
|
||
....קריצ׳ר?
~ "ויולט, אני ראיתי שהוא בסכנה, אני לא יכול לעבור על זה בלי לעשות כלום!" הוא אמר והיה ברור שהוא לחוץ. ~ ...סליחה אם אני מעוותת דברים -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 23:47 PM
|
||
גמדון הבית של סיריוס סתומי T_T
=========== "אני יודעת שאבא שלי הבין שאתה חושב שהוא בסכנה, תבטח בו שהוא יודיע לשאר המסדר על כך!" ניסיתי לשכנע אותו בייאוש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |