![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 481 482 [483] 484 485 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 23:51 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעתת אבל מה הוא קשור :')
~ הוא התעלם מכך. "אתם לא צריכים לבוא, עדיף שכמה שפחות אנשים יהיו בסכנה," הוא אמר פעם נוספת. כבר הספקתי לספור כמה פעמים הוא אמר את זה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2016, 23:57 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
............תקראי את הספר שוב כשתחזרי הביתה דארלינג
============= "אם אתה עדיין מתכוון לעשות את זה אני באה איתך. אם וולדמורט כן שם אני לא מתכוונת להישאר כאן ולעשות כלום," נשפתי בזעף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 00:03 AM
|
||
...:(
~ הוא נאנח בייאוש. הוא עלה על אחד הת'סטראלים. "אמ, זה קצת קשה לעלות על משהו בלתי נראה," מלמלתי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 00:10 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעדתי מעט. "הוא- הוא אמור להיות בלתי נראה-?"
========== מי אמר שוולדי לא רצח לידה מישהו לפני שמסרו אותה לאימוץ ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 00:13 AM
|
||
:0
אבל קראתי פעם שבשביל לראות ת'סטראל צריך לעכל ו"לנתח" את המוות שראו ובגלל זה הארי לא ראה את הת'סטראלים למרות שוולדמורט רצח את לילי מולו ): ~ הנהנתי קלות, מכווץ את מצחי בבלבול. "רק אנשים שראו רצח מסוגלים לראות אותם," אמרה לונה בחולמניות. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 00:18 AM
|
||
לא חובה רצח, זה רק מוות, אימא של לונה לא נרצחה, תערכי את מה שלונה אמרה? 3:
אז חברה טובה שלה מבית היתומים/בית ספר מתה מסרטן/משהו אחר? ============ "רצח? אני לא ראיתי מישהו נרצח בחיי," הבטתי בה בזעזוע. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 00:56 AM
|
||
אבל כבר הגבת בקשר לזה אז אני אוסיף 3:
~ "או מישהו שמת," היא הוסיפה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 01:10 AM
|
||
שפתיי התהדקו. אלינור... יכול להיות שזה בגלל מה שקרה לה..?
"כן. אני חושבת שזה כן קרה." מלמלתי בשקט, מנסה לסלק את המחשבה ממוחי. "הארי, אני באה איתך ולא אכפת לי מה אתה אומר." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 01:18 AM
|
||
הבטתי בך בדאגה מהולה בהפתעה, אבל לא אמרתי כלום. הארי נאנח אך לא אמר מילה. חיכיתי שתעלי על הת'סטראל ועליתי אחרייך. אוקיי, זה מוזר.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 01:22 AM
|
||
החזקתי בעדינות ברעמת הת'סטראל, מביטה בשאר אשר גם הם עלו לת'סטראלים תוך כדי התעלמות מתלונותיו של הארי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 01:25 AM
|
||
לאחר שכולם עלו הת'סטראלים המריאו והחלו לעוף לכיוון משרד הקסמים. הנחתי את ידיי לצד ידיים על הת'סטראל בהנחה שזו הדרך הכי טובה לוודא שאני אוחז בו.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 07:46 AM
|
||
הבטתי סביב, אחיזתי מתהדקת מעט בת'סטראל. הגובה הזה מלחיץ... מעניין איך השאר מרגישים, הם בכלל לא רואים שהם רוכבים על משהו...
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 12:48 PM
|
||
"הי, את בסדר?" לחשתי, מניח את אחת מידיי על ידך. מזל שאת לפחות רואה אותם, זה בטח לא היה נחמד להתמודד גם עם פחד גבהים וגם עם זה שהם בלתי נראים... אבל את מי ראית מת..?
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 14:39 PM
|
||
"כ-כן, אני בסדר, אל תדאג," הרגשתי נחמה במגע ידעך ועצמתי את עיניי לרגע, נותנת לרוח לסטור לפניי.
|
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 14:55 PM
|
||
חייכתי מעט, משעין קלות את ראשי על כתפך ונושק ללחייך.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |