![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 484 485 [486] 487 488 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 02:24 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יש לי תיאוריה לסיבה שכל כך שקט כאן," הארי מלמל, הולך קדימה במהירות ובשרביט שלוף לעבר כל מה שיבוא לעברו.
נשכתי את שפתיי בתסכול, ממהרת אחריו בצעדים מהירים. עדיין היה לי קשה להאמין שוולדמורט באמת ולא רק מתעתע במוחו של הארי. הוא לא עצר לחשוב לרגע שאולי אנחנו נכנסים למלכודת...? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 02:26 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכנו אל המעליות. המעלית נפתחה בחריקה ונכנסנו לתוכה, יורדים לקומה התשיעית.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 08:24 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבטתי במסדרון האפל שנפרש מולנו כאשר הגענו. איפה אנחנו עכשיו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 09:18 AM
|
||
הארי הוביל אותנו לאורך המסדרון, חיוור. בקצה המסדרון הייתה דלת. הוא פתח אותה והגענו לחדר עגול וגדול . מסביבנו היו דלתות זהות לחלוטין ומעלינו היתה נברשת שהאירה את החדר באור כחלחל ואפלולי שלא הפך את החדר לפחות מלחיץ.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 22:27 PM
|
||
"שמישהו יסגור את הדלת," הארי מלמל בעוד שהבטתי ברצפת השיש.
רון סגר מאחורינו את הדלת כמעט מיד, ועם הדלת הסגורה כבר לא היה מה שהאיר את החדר. כל מה שנראה היו להבות כחולות המרצדות על הקירות. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 23:56 PM
|
||
בעוד שהארי הביט בדלתות, הנרות הללו לנוע הצידה בחריקה אדירה והקיר העגול החל להסתובב. ג׳סיקה תפסה בזרועה של הארי והוא חבק אותה אליו.
|
|
פורסם ב: Dec 8 2016, 18:02 PM
|
||
בפתאומיות שבה הכל החל, זה נפסק והקיר חדל מלהסתובב, והלהבות הכחולות דמו לפס ניאון.
"מה זה היה אמור להיות לעזאזל?" רון השתנק בחרדה, מביט סביבו. "אני חושבת שזה נועד כדי שלא נדע מאיפה הגענו," ג'סיקה מלמלה בקול מהוסה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 16:28 PM
|
||
"אז איך נצא מכאן בסוף?" שאלתי בדאגה.
"טוב, זה כבר לא משנה," אמר הארי בנחישות. "לא הצטרף לצאת מכאן לפני שנמצא את סיריוס -" "רק אל תתחיל לקרוא לו כאן!" אמרה הרמיוני בבהלה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 16:52 PM
|
||
"לאן אנחנו צריכים לפנות עכשיו?" רון שאל.
"אני לא-" הארי בלע את רוקו. "בחלומוץ הייתי עובר בדלת בקצה המסדרון ומגיע לכאן, והייתי עובר בדלת אל חדר שהיה קצת... מנצנץ. כדאי שננסה כמה דלתות, אני אזהה את החדר כשאראה אותו." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 17:34 PM
|
||
דילוג
~ הארי חזר לשורה מספר 97 לאחר שרץ לאורך כל השורות בחיפוש אחר סיריוס. "הי, הארי, ראית את זה?" שאת רון בעודו מביט באחד מהכדורים הזורחים. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 18:03 PM
|
||
"ראיתי את מה?" הוא שאל בעודו מתנשם בכבדות, מתקרב אליו.
"מצאתם שם משהו?" קראתי ממרחק מסוים, מביטה בכדורי הבדולח השונים. מה כל אלו לעזאזל? --- --- --- --- --- --- --- --- כי אחר כך היא יכולה לצוץ מאחורי אוכלי המוות ולשלוח עליהם קללה שתגרום להם להסתובב ותיתן הפוגה כדי שאוכלי המוות לא ישימו לב לשאר #אומרתבנשימהאחת# #מתעטשת# -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 18:25 PM
|
||
אבלאבל הם אמורים להיות ביחד?)':
~ "זה - זה נושא את השם שלך," אמר רון, מצביע על אחד מכדורי הזכוכית. "השם שלי?" שאל הארי, מותח את צווארו בכדי להביט בפתקית שמתחת לכדור. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 18:29 PM
|
||
וגם בלה צריכה ללגלג על נוויל ולהגיד שהיא נהנתה לענות את ההורים שלו אבל זה לא יקרה
![]() --- --- --- --- --- --- עברתי בצעדים מהירים בין השורות בדרך לשורה 97, רואה כמה צלליות מתקדמות באותה דרך, אך הנחתי שזה כמו שקרה עם הלהבות בחדר העגול. אם היה כאן מישהו מלבדנו כבר היינו נתפסים עד עכשיו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 18:33 PM
|
||
כי החלפנו את הדמויות וניק הוא לא נוויל אבל אמור לקרות בערך אותו הדבר, לא? :'))
~ "מה - מה זה?" שאל רון בחשש. "אני לא מופיע בשום מקום, וגם אף אחד אחר לא..." "אנ'לא יודע," אמר הארי והודיע את ידו לעבר הכדור. "עדיף שלא תעשי את זה," מלמלתי בחשש. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 18:46 PM
|
||
אבלאבל זה שרשור זה לא חובה הכל אותו דבר ):
==== "השם שלי מופיע על זה. זה משהו שקשור בי," הוא אמר, מושיט את ידו ולוקח את כדור הבדולח בפזיזות. "הי, מה מצאתם שם?" שאלתי בסקרנות ממרחק של שורות בודדות בעוד כולם הצטופפו, כאילו מחכים שיקרה משהו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |