![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (490) « ראשון ... 485 486 [487] 488 489 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 19:29 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במשך כמה רגעים לא קרה כלום, אך אז, ממש אחורינו, קול מלגלג אמר, "יפה מאוד, פוטר. עכשיו הסתובב אליי לאט ותן לי את זה."
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 19:33 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפאתי לרגע במקומי לשמע הקול החדש, אחיזתי מתהדקת סביב שרביטי בעוד שמיהרתי לעקוף את השורות כאשר זיהיתי את בעל הקול, מציצה אליכם מבין הצללים בהיכון.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 19:52 PM
|
||
צורות שחורות הגיחו באוויר מכל עבר וחסמו אותנו מכל כיוון. היה ניתן להבחין בעיניהם המדהימות את של אוהלי המוות מחריצי ברדסיהם. הם כיוונו כלפינו את שרביטיהם.
"אלי, פוטר," חזר בקול שכעת זיהיתי ששייך ללוציוס מאלפוי, והוא הושיט את ידו הפתוחה. ~ וואו, זה בלתי אפשר התיקון מתקן לי כל מילה שנייה לאיזו מילה מוזרה ואני צריכה להיאבק בו -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 20:11 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"איפה סיריוס?" הארי שאל, נתקף בבחילה.
אחדים מאוכלי המוות צחקו. מתוכם, מאמצא הקבוצה, נשמע קול מוכר להפליא אשר קרא בניצחון "אדון האופל תמיד יודע!" אימצתי את עיניי. זו היא..? "תמיד," חזר מאלפוי ברכות, "ועכשיו, הושט לי את הנבואה, פוטר." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 20:52 PM
|
||
הבטתי סביבי בחשש, אך לא יכולתי לראות דבר מאחורי כל אוהלי המוות שחסמו אותנו. איפה את? לבי הלם במהירות.
"אני רוצה לדעת איפה סיריוס!" אמר הארי. " 'אני רוצה לדעת איפה סיריוס!' " חיקתה אותו אישה. הו מרלין, זאת בלטריקס..? מה אם הם תפסו אותך בדרך? מה אם היא עשתה לך משהו? הרגשתי תחושת חנק בגרוני, בולע את רוקי. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 21:37 PM
|
||
אוכלי המוות כעת סגרו עליכם. הייתי צריכה לדעת... היא לא תשתנה...
"הוא אצלכם," הארי אמר. "הוא כאן, אני יודע!" "התינוקי הקטני התעורר לו בבהלה וחשב שהחלום שלו היה אמיתי!" היא הקניטה בקול תינוקי מעורר חלחלה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 22:40 PM
|
||
אחזתי בשרביטי בחוזקה, מכוון אותו אל בלטריקס.
"אל תעשה כלום," מלמל הארי. "עדיין לא -" בלטריקס פלטה צווחת צחוק צורמנית. "שמעתם אותו? שמעתם אותו? מחלק הוראות לשאר הילדים, נדמה לו שהוא יילחם בנו!" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 22:50 PM
|
||
"הו, את לא מכירה אותו , בלטריקס," מאלפוי המשיך עם אותו קול רך. "יש לו חולשה למעשי גבורה; אדון האופל הבין את התכונה הזו. ועכשיו, תן לי את הנבואה הזו, פוטר."
"אני יודע שסיריוס כאן," הארי אמר בנוקשות, אך ראיתי שהוא מתכווץ ונשימתו לא תקינה. "אני יודע שהוא אצלכם!" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:08 PM
|
||
עוד כמה מאחורי המוות צחקו, אם כי בלטריקס צחקה חזק מכולם.
"הגיע הזמן שתלמד להבדיל בין מציאות לחלום, פוטר," אמר מאלפוי. "ועכשיו, תן לי את הנבואה או שנעבור להשתמש בשרביטים שלנו." "קדימה," אמרה הארי והרים את שרביטו לגובה החזה, וכך עשינו גם אנחנו. ידי רעדה אך השתדלתי להסתיר זאת. ניסיתי להקשיב ולבדוק אם יש עוד אנשים חוץ מאיתנו, אם את איפשהו פה, אבל לא שמעתי כלום. ~ איך התיקון שלי הגיע מ"רעדה" ל"אישה"???? הודעה זו נערכה ע"י Ohana ב Dec 9 2016, 23:10 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:15 PM
|
||
"אם תושיט לי את הנבואה, אף אחד לא צריך להיפגע," מאלפוי אמר בקרירות.
עכשיו היה תורו של הארי לצחוק. "כן בטח. אני אתן לך את - הנבואה, אמרת? ואתם תיתנו לנו לדלג מכאן?" המילים בקושי הספיקו לעזוב את פיו כשבלטריקס צעקה, "אציו נבו-!" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:20 PM
|
||
הארי היה מוכן לקראתה, ולפני שהפסיקה להשלים את הלחש הוא צעק "פרוטגו!" כדור הזכוכית החליק אל קצות את דעותיו אך הוא הצליח לתפוס אותו.
"אה, הוא כבר יודע לשחק, פוטר התינוקי המתוקי," אמרה בלטריקס, עיניה המטורפות מביטות בו מבעד לחריצי הברדס. "בסדר, אם ככה -" -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:28 PM
|
||
"אמרתי לך לא!" לוציוס שאג, "אם תנפצי את זה-!"
בלטריקס התקדמה והתרחקה משאר אוכלי המוות, מורידה את הברדס שלה, נשימתה עולה ויורדת בקצב מהיר. "אתה עוד זקוק לשכנוע? בסדר - קחו את ," היא ציוותה על השאר. "נענה אותה בזמן שיסתכל. אעשה את זה בעצמי." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:33 PM
|
||
קחו את
~ הרגשתי את אוהלי המוות סוגרים על ג׳סיקה. "אם תתקפי מישהו מאיתנו, זה יתנפץ," אמר הארי לבלטריקס, מחזיק את הנבואה צמוד לגופו ומתחיל להתקדם בכדי לעמוד לפני ג׳סיקה. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:39 PM
|
||
זה חרא של טלפון הוא מחק לי קודם את כל המשפט ולא שמתי לב ):
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- שלחתי קללה ישירה מאחורי בלטריקס, רועדת ללא שליטה במקומי. אם היא רק תעז לפגוע בג'סיקה- היא תצטער על כך שהיא הביאה אותי לעולם הזה- היא הסתובבה במהרה אך מיהרתי להסתתר מאחורי המדפים, נושכת את שפתיי בחוזקה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2016, 23:45 PM
|
||
היא כיווצה את עיניה, בוחנת את האזור. "מי זה היה?" היא שאלה בזעם. בבקשה שזו את... בבקשה שאת בסדר...
הארי ניצל את הסחת הדעת ולחש, "תנפצו את הנבואות!" הרמיוני הנהנה וחיכתה. ברגע שבלטריקס הסתובבה בחזרה היא צעקה "רדוקטו!", מכוונת את שרביטה אל המדף. מיהרנו לעשות כמוה. מדפים התפוצצו ונבואות נשברו, מתוכן עולות דמויות לבנות שאמרו דברים שלא הצלחתי לשמוע בגלל כל הרעש. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |