![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2016, 23:37 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: יאס
כינוי: נחשי? קבוצה: 1 בבקשה האם קראתי: בהחלט!! ❤❤❤❤❤ -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 07:18 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר למחוק אותי, במילא כנראה לא אוכל להשתתף...
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 10:42 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם:אליאנה
כינוי: eliana malfoy המספר שבחרתי: 1 (אני חייבת להיות עם עמית האם אני הראשון שבחרתי בזה לא האם קראתי את כל התנאים ואני מתחייב להם: כן הארות/הצעות/הוספות/וואו ליל הסדרר: -------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 14:43 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו זיו, זה חבל ):
אוקיי, לא נורא. עודכן לכולכם! ![]() ויאסמינצ', שיבצתי אותך במקום זיו בקבוצה 2, כדי שיהיה שווה (: עריכה: טוב, אז ליל הסדר יתרחש עוד מעט. מצפה לראות את כולכם! ננעל ![]() הודעה זו נערכה ע"י . This is Me . ב Apr 26 2016, 15:18 PM -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |