![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2016, 09:14 AM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמט בזמן סיקור ספר ![]() טוב, אני רק רוצה לפני שאני מתחילה לומר שאני אישית, מאוד מאוד אהבתי את הספר הזה, זה ספר יפה עם עלילה מותחת שלא מאפשרת לך לעזוב את הספר, אני קראתי אותו גם עד 2 בלילה. ו-טוב, בואו נתחיל ![]() תעודת זהות * שם הספר : קמט בזמן * שם הסופר: מדליין ליאנג׳ל * שנת ההוצאה (רצוי גם את שנת ההוצאה בארץ המקום): פורסם בארץ המקור בשנת : 1962 ובישראל יצא בשנת 1982. * ז'אנר: מדע בדיוני * שם המתרגמת : שרה קרן תקציר העלילה כשחושך משתלט על העולם באה שעתם של בני האור! מג וצ'רלס וולאס הם ילדים מוזרים: מג תלמידה גרועה, ועם צ'רלס אף אחד לא מצליח לדבר. גם משפחתם של מג וצ'רלס מוזרה -אביהם הפיזיקאי עזב יום אחד את הבית ונעלם, ואמם המדענית יושבת שנים ומחכה לו. עד שבלילה חשוך וסוער מופיעה בביתם דמות משונה. היא יודעת דברים על האב האבוד ועל עולמות רחוקים המאיימים על כדור הארץ. כעת על מג ועל צ'רלס לצאת למסע במרחב ובזמן עם חברם קלווין ושלוש בנות אלמוות, כדי למצוא את אביהם ולהציל את היקום מהכוח האפל שמתפשט בתוכו. חוות הדעת שלי על הספר אני חושבת שהספר הזה הוא ספר קסום, הוא מרתק, ומתח ומקסים. הסיפור מראה לנו כמה האהבה חשובה, ומוכיך לנו שיש כזה דבר ספר טוב באמת. לאחר שקראתי את הספר הזה, רציתי לקרוא אותו שוב, ולא הצלחתי לעבור לספר אחר מפני שכל כך התחברתי לדמויות. הספר אינו מתוך סדרת ספרים, הוא ספר יחיד. רק לידיעתכם... קמט בזמן הוא סיפור עתידני שנכתב עוד לפני הטיסה הראשונה לירח ולפני שמלחמת הכוכבים ומסע בין כוכבים פרצו את מרחבי הדמיון. הספר הפך לקלאסיקה וחצה גבולות של זמן ומקום בחיפוש אמיתי אחר הממדים הבלתי נראים של החיים: הזמן והאהבה. מדליין ל'אנגל, (1918-2007) מחזאית, ספרנית וסופרת עטורת פרסים, כתבה יותר מ-60 ספרים לילדים ולמבוגרים. אחרי שסיימה בהצטיינות לימודי ספרות אנגלית עברה לניו יורק, שם עבדה בתיאטרון והחלה לפרסם את ספריה. קמט בזמן, ספרה הידוע והמוערך ביותר, נחשב לאבן דרך בספרות הפנטזיה והמדע הבדיוני. הספר זכה בפרסים יוקרתיים רבים ובהם מדליית ניוברי, פרס ספר הסקויה ופרס לואיס קרול. הוא תורגם לשפות רבות, נמכר בעשרות מיליוני עותקים, עובד לטלוויזיה ולתיאטרון ועתה מעובד גם לקולנוע ולרומן גרפי. במלאות לו 50 שנה, הוא מוגש לקוראים בתרגום חדש ועדכני. -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2016, 13:24 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה סיקור מקסים, על ספר קסים! אני זוכרת שקראתי אותו מזמן מזמן, והא שעשע אותי מאוד. בנוסף, ממש אהבתי את מה שהוספת על הקמט בזמן, המשיכי כך! וכמו כן, בחוות הדעת שלך, היא בסדר, אבל אני ממליצה להרחיב (: יתווסף לספרייה
![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2016, 17:13 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה (:
אנסה להרחיב בהזדמנות (: -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |