האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

המסע להצלת ליל הסדר- זה מתחיל!
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:05 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: קוסמים
חרמשים: 3083
מגדר:
משתמש מספר: 57082
חפצי המשתמש: צפה

*קרדיט לאש שעצבה את התמונה המקסימה
User Posted Image
זה מתחיל

תולעי ספרים יקרות ויקרים, אני בטוח שציפיתם לראות כאן ליל סדר ערוך לתפארת, אבל כמו שאתם רואים, חטפו לנו את ארבעת הדמויות. קצת קשה לי לעכל את זה, אבל.. אבל.. טוב, אתם יודעים מה? אבל זה לא אומר שנכנע! כן, בהחלט! אנחנו נציל את הדמויות שלנו! ואיך?
באשכול ההרשמה התחלקתם ל- 2 קבוצות, לכן כל קבוצה תמצא את שני הדמויות שלה! מה זאת אומרת?
שקבוצה אחת צריכה להציל את דמות 1 ו-2, וקבוצה 2 מצילה את הדמיות 3 ו-4. לפעמים יהיו משימות קבוצתיות, ולפעמים תדרשו לעבוד ביחידות.
המרגלים הסודיים שלנו דיווחו שהדמויות מוחזקות בטירה סודית, אבל הם הצליחו להשיג לנו מפה. לפי המפה, כדי להציל את הדמות שלכם, עליכם לעבור את חמשת חברי הקבוצה המרושעת שחטפו לנו את הדמויות!

ומי הם?

• הוקאיי- שכיר חרב, חזק, גדול ושרירי. הצטרף למזימה רק בגלל הכסף, וגם בגלל שהוא אף פעם לא סבל חגים.
• היינס החכם- סגנו של ברטולימוס, ונודע כאיש החכם ביותר בתבל.
שורמיי- נודעת בכינוי שלה "המשוררת", וזו שחיברה את שיר השנאה הנודע "הספר הזה נועד לשריפה". הצטרפה אל מזימתו של ברטולימוס בעיקר בגלל שהיא מחפשת עוד משהו נורא ומרגש לכתוב עליו.
• הארמיי- נודע בכינוי "השריר", בגלל גודלו וחוזקו. אחיו התאום של הוקאיי, לא כל כך חכם. הצטרף מאותה סיבה של אחיו התאום, החכם מבין השניים.
• ברטולימוס- הוגה המזימה המרושעת, ראש אגודת תולעי הספרים היוקרתית לשעבר, הודח מכיון שהתגלה שאת כל הספרים שהוא לא אהב (והוא אוהב לקרוא רק רומנים רומנטים- דיי אבסורד), הוא זורק לשריפה, מה שנוגד את תקנון הארגון ויחס מחפיר אל האנושות וספריה באשר היא. לאחר הדחותו הוא נמלא רגש נקמה, והוא חכה לעת הנכונה לזעזע את עולם תולעי הספרים. ומה יותר מזעזע מחיבול בליל הסדר הגדול שלהם?

כל אחד מהם שומר על מקום אחר בדרך ליעד- הטירה. המשימה נראית קשה, אני מודה, אבל אני מאמין בכם.

אז, מוכנים לצאת לדרך?

כנסו לאשכולות הקבוצה שלכם!

• אשכול קבוצה מספר 1 •

בהצלחה!

--------------------
היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים!

כבר נרשמתם?

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025