![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:06 PM
|
||
![]() מוגל |
אשכול קבוצה מספר 1 מצילה את דמויות מספר 1 ומספר 2 • חברי הקבוצה: • • APWBD - ביל, ראש קבוצה • The Sea- שירה, ראש קבוצה • ToBeContinued - דניאלה • this is my world -עמית • GQ5244 - נועם • Niklaus Mikaelson - הדס • Eliana Malfoy -אליאנה ברוכים הבאים חברי קבוצה מספר 1! זהו האשכול בו אתם יכולים לדבר עם חבריכם לקבוצה, להתפקד, לדווח על התקדמותכם, ולעשות ביחד משימות קבוצתיות. שנייה שנייה שנייה, מהי משימה קבוצתית? טוב ששאלתם, כי זה חשוב מאוד. משימה קבוצתית זוהי משימה שכולכם כאן באשכול תבצעו אותה. תתנו רעיונות, וראשי הקבוצה שלכם יאגדו את זה ויפרסמו באשכול המשימה. שימו לב! על מנת לבצע משימה קבוצתית, לפחות ארבע מחברי הקבוצה צריכים להתפקד. מה זאת אומרת? שכאשר אחד מראשי הקבוצה שלכם מבקשים "להתפקד!", על כל אחד מכאן לומר שהוא כאן. אה, אוקיי! נשמע מגניב. אנחנו יכולים לצאת לדרך כבר? לא לא לא, כי פספסתם חלק חשוב מאוד: הכללים! אתם לא רוצים לעבור עליהם, נכון? שימו לב: הכללים: 1. המשימות מחולקות למשימות קבוצתיות ולמשימות של יחידים (הגדרת משימות קבוצתיות- למעלה). במשימת יחידים על כל אחד ואחת מכם לבצע את המשימה לבד. גילוי תשובות למשימות באשכול זה אסור בהחלט. 2. באשכול משימה קבוצתית, רק אחד מראשי הקבוצה יכול להגיב, וזאת לאחר שלפחות ארבע מחברי הקבוצה התפקדו ( אחד מראשי הקבוצה יצטרך לתת קישור אל תגובות ההתפקדות שלכם). 3.המשימות יפורסמו כל 20 דקות, על מנת לתת לכם זמן להספיק אותם. רק מי שהשלים את המשימה הקודמת וקיבל אישור שהוא יכול להמשיך הלאה, יכול לעבור אל המשימה הבאה. 4. הפרס: המטרה של "מבצע הצלת ליל הסדר" היא הצלת שני הדמויות ששייכת לכם. על כל אחד ואחד מכם להציל את הדמויות, ובמשימות קבוצתיות לשתף פעולה יחד. משתמשים אשר יעברו את כל המשימות יזכו בתגמול כספי: כ-700 חרמשים, וכמו כן יפתח להם שולחן ליל סדר מיוחד רק להם. הדמויות שהם הצילו יהיו אורחי הכבוד שלהם;) 5. מבצע ההצלה יסתיים ב-18:00 במדוייק. מי שלא יספיק להציל את הדמות שלו עד אז, לא ייכלל בשולחן שיפתח. עם זאת, ב-18:10 יפתח שולחן שמיועד לכל תולעי הספרים באשר הם, מי שהשתתף ומי שלא השתתף. כמובן, כל מי שהשתתף יזכה בתגמול של 500 חרמשים נוצצים. קראתם את כל הכללים? נהדר! עכשיו גשו אל המשימות שלכם! המשימות שנפתחו: משימה 1|| 4 כוסות משימה 2|| 4 בנים, 4 קושיות משימה 3|| הארוחה משימה 4|| אחד מי יודע משימה 5|| מכות מצרים משימה 6|| יציאת מצרים כמו ששמתם לב, משימה 1 היא משימה קבוצתית. לכן על ראשי הקבוצה שלכם לבקש מכם להתפקד. מוכנים? ברגע שאחד מהם מבקש, התפקדו! בהצלחה ![]() -------------------- היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים! כבר נרשמתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:09 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כפי שוודאי ראיתם, נפתחה משימה ראשונה. בהיותי אחד מראשי הקבוה אני פחות או יותר אחראי (יחד עם שירה) אנחנו צריכים לבחור אחת מהכוסות. יש למישהו העדפה?
אה, ו... התפקדו! -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:10 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאן(מתפקד)
לגבי העדפה לאחת מן הכוסות היות ואנחנו לא יודעים מה יש בכל אחת מהן זה לא נראה לי חשוב מה נבחר אני אומר כוס 3 אבל אם אתם מעדיפים כוס אחרת אין לי בעיה לשנות אני חושב ששאר חברי הקבוצה שלנו בכלל לא נמצאים כרגע באתר אז יהיה קצת בעייתי לעשות משימה קבוצתית... הודעה זו נערכה ע"י GQ5244 ב Apr 26 2016, 16:21 PM -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:25 PM
|
||||
אני כברעברתי על רשימת השתמשים המחוברים. לא ראיתי אף אחד מלבדינו
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:32 PM
|
||
![]() מוגל |
במידה ועוד עשר דקות אף אחד לא יתפקד, תוכלו לגשת מי שנמצא כאן למשימה השנייה. ואז כשיהיו כאן 4, תוכלו לעשות את המשימה הראשונה
![]() -------------------- היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים! כבר נרשמתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:35 PM
|
||||
קראתיאת המשימה השנייה, אבל לא לגמרי הבנתי. דרך אגב, המשימה השנייה היא אישית?
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:37 PM
|
||
אנחנו עוד לא יכולים לעשות את המשימה השניה נאמר לנו להמתין 10 דקות ועברו מאז רק 5 דקות
-------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:38 PM
|
||||
אני יודע, אני רק מתכונן.
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:46 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עברו עשר דקות! אתם מוזמנים להמשיך אל המשימה השנייה
![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:58 PM
|
||||
עשיתי את 2
במידה וחברי קבוצה נוספים נזכרו להצטרף, התפקדו! -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:05 PM
|
||
אני לא יודע אם מספיק שאתה עשית או שצריך שכל אחד יעשה אז אם צריך שכולנו:
חכם-יופיטר גונס מסדרת שלושת הבלשים של אלפרד היצקוק רשע-אני אקח את וולדמורט שאני בטוח שפה אני לא צריך לתאר מי הוא ומאיפה הוא תם-אני אקח את אקס מסדרת אנימורף שבגלל שהוא חייזר הוא שואל שאלות של תם שאינו יודע לשאול-אני אקח את השד מהשביעית שבגלל שהוא בטוח שהוא חכם הוא אף פעם לא שואל שאלות השאלות שלהם: חכם-לאיזה מספר בית אתה צריך להגיע לפי הרמז הבא: ל ל ל היות או ל לא להיות זו ה ש ש ש שאלה רשע-מי אני אם אני מנהל המבחן ![]() תם-יש את השיר אחד מי יודע אבל למה יש דווקא עד 13 ולא יותר? שאינו יודע לשאול-בסדרה של חרב האופל האם בסוף יוראם הגשים את הנבואה או לא? -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:08 PM
|
||||
צריך שכולם, לדעתי. אני די בטוח שזה אישי.
אני לקחתי גם את אדם ציסובסקי, אבל בתור החכם. שירה, אני רואה שאת צופה באשכול. התפקדי -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:31 PM
|
||
טוב אני גם עשיתי את משימות 2,3 שהן אישיות ולקראת משימה 4 אני מתפקד פעם נוספת
בכל מקרה עד שיהיו 4 חברים אני מציע שנכין כבר את השיר ואז ברגע שיהיו 4 חברים השיר כבר יהיה מוכן. יש לכם רעיונות? -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:32 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רבותיי, ליה - סנואו- עוברת אליכם! בקרוב היא תתפקד
![]() -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:32 PM
|
||||
ליה, ברוכה הבאה לקבוצה!
נועם, אני חושב שאתה צריך להתפקד שוב -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |