האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

משימה 2|| 4 בנים, 4 קושיות
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:31 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: קוסמים
חרמשים: 3083
מגדר:
משתמש מספר: 57082
חפצי המשתמש: צפה

משימה 2|| 4 בנים, 4 קושיות
הצומת

User Posted Image

ברכותיי! עברתם את הוקאיי הנורא! ועכשיו הגעתם אל צומת דרכים, שמתפצלת לשני כיוונים, ונשמרת על ידי היינס החכם.
היינס, ברוב חוכמתו, ידע שתעברו את הוקאיי. הוא ידע שאתם חכמים, אבל לא מספיק כמוהו. ולכן הוא שלח לנו פתק, בו נאמר כך:

"מצילות ומצילים אפסים שכמותכם! אני יותר מדיי חכם בשבילכם, כדאי שתוותרו עכשיו ותחזרו לאן שבאתם ממנו. לא וויתרתם? נו טוב, שמעתי שאתם הרבה יותר חכמים ממה שנראה, ולכן אני מזמין אתכם לדו קרב חוכמה! באגדה שלכם יש 4 בנים ו-4 קושיות? אין בעיה, הביאו לי 4 בנים ו-4 שאלות ושאלו אותי. אם לא אדע את התשובה להם, אגלה לכם מהי הדרך הנכונה.
אבל כמובן, אני הוא החכם ביותר, זהו קרב אבוד מראש. מוטב שתוותרו כבר מעכשיו, יקיריי."

חברים יקרים, היינס הזה הוא כנראה לא חכם כל כך גדול אם הוא מזלזל בנו. הוא לא יודע מה מצפה לו!

במשימה זו:

מכירים דמויות מספרים? מכירים את ארבעת הבנים באגדה? מצויין. במשימה זו עליכם לבחור 4 דמויות מהספרים שיהיו במקום 4 הבנים שלנו- חכם, רשע, תם, ושאינו יודע לשאול. לאחר מכן, על כל בן שאתם המצאתם להציג שאלה בהתאם לאופיו, שקשור לפסח/ספרים (מה שיהיה לכם נוח יותר), כדי להתקיל את היינס שלנו. תשתדלו שהם יהיו מתוחכמות ולא קלות, וכמו כן, שיתאימו לאופן הבנים.

יש לכם 4 דמויות שישמשו את הבנים ו4 שאלות כנגד 4 קושיות שיכשילו את היינס? אם כך, קדימה! מלאו את הטופס:

CODE
[B][COLOR=YellowGreen]שם+כינוי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מספר הקבוצה שלי:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=YellowGreen]4 הדמויות שבחרתי שיהיו במקום 4 הבנים ולמה (הסבר מפורט):[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]השאלות שכל אחד מהם שואל (על זה שאינו יודע לשאול, אתם שואלים בשבילו כמו שנאמר בהגדה):[/COLOR][/B]
[B][COLOR=YellowGreen]הערות/הצעות/הוספות/תלונות/היינס, אתה קטן עלינו:[/COLOR][/B]

שימו לב: אל משימה זו ניתן לגשת רק לאחר שקבלתם אישור שאתם יכולים להמשיך אל המשימה הבאה.

הזמן מתקתק, אבל אנחנו בדרך הנכונה!

בהצלחה happy.gif

--------------------
היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים!

כבר נרשמתם?

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:57 PM
צטט הודעה

Busy making other plans

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 6195
מגדר:male
משתמש מספר: 55584

שם+כינוי: ביל+APWBD
מספר הקבוצה שלי: 1
4 הדמויות שבחרתי שיהיו במקום 4 הבנים ולמה (הסבר מפורט):
חכם - אדם ציסובסקי. טוב... כי הוא חכם.
רשע - סאורון, כי הוא פחות או יותר האטגוניסט האולטימטיבי: כבר הובס בעבר, במידה מסוימת כוח מופשט.
תם - בילבו באגינס, כי בספר (ההוביט) הוא מוצג כאחד שרוצה לקחת הכל בפשטות, ולהשאר בביתו.
שאינויודעלשאול - אווקס (אלו ממשחקי הרעב שכרתו להם את הלשון), כי אם הם לא יכולים לדבר, הם לא יכולים לשאול.
השאלות שכל אחד מהם שואל (על זה שאינו יודע לשאול, אתם שואלים בשבילו כמו שנאמר בהגדה):
חכם - "משה החשוב, מוזכר בהגדה פעמיים בלבד. האמנם?" (מעין שאלת נכון/לא נכון. קראתי את "השד מכיתה ז'" לפני די הרבה זמן, אז אני לא זוכר במדויק, אבל ה-"האמנם?" מתאים לאופי שלו)
רשע - "מה השמחה הזו לכם?" (מבוסס על "מה העבודה הזו לכם", שנאמר בהגדה)
תם - "מה יש לי בכיס?" (זה כן קשור לנושא, גם אם לא נראה כך)
שאינו יודע לשאול - מה שנאמר בהגדה. לא זוכר בע"פ.
הערות/הצעות/הוספות/תלונות/היינס, אתה קטן עלינו: היינס? ממך ציפיתי ליותר.

--------------------
ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה

חכם סיני עתיק אמר פעם:
你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你!

והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:

And as He spoke, He no longer looked to them like a lion; but the things that began to happen after that were so great and beautiful that I cannot write them. And for us this the end of all the stories, and we can most truly say that they all lived happily ever after. But for them it was only the beginning of the real story. All their life in this world and all their adventures in Narnia had only been the cover and the title page: now at last they were beginning Chapter One of the Great Story which no one on earth has read: which goes on for ever: in which every chapter is better than the one before.

כאן בשבילכם לכל מטרה:)
טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי

Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj
עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:59 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
מגדר:

יפה שאלת, הפלת את היינס! אתה יכול להמשיך אל המשימה הבאה! happy.gif

--------------------
היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים!

כבר נרשמתם?

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:12 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 201549
משתמש מספר: 25268

ביל מהקבוצה שלי כבר פירסם שאלות אבל בגלל שאני לא בטוח אם זה אישי או לא גם אני אוסיף את השאלות שלי:

שם+כינוי:נועם , GQ5244
מספר הקבוצה שלי:1
חכם-יופיטר גונס מסדרת שלושת הבלשים של אלפרד היצקוק
רשע-אני אקח את וולדמורט שאני בטוח שפה אני לא צריך לתאר מי הוא ומאיפה הוא
תם-אני אקח את אקס מסדרת אנימורף שבגלל שהוא חייזר הוא שואל שאלות של תם
שאינו יודע לשאול-אני אקח את השד מהשביעית שבגלל שהוא בטוח שהוא חכם הוא אף פעם לא שואל שאלות

השאלות שכל אחד מהם שואל (על זה שאינו יודע לשאול, אתם שואלים בשבילו כמו שנאמר בהגדה):
חכם-לאיזה מספר בית אתה צריך להגיע לפי הרמז הבא: ל ל ל היות או ל לא להיות זו ה ש ש ש שאלה
רשע-מי אני אם אני מנהל המבחן
תם-יש את השיר אחד מי יודע אבל למה יש דווקא עד 13 ולא יותר?
שאינו יודע לשאול-בסדרה של חרב האופל האם בסוף יוראם הגשים את הנבואה או לא?

הערות/הצעות/הוספות/תלונות/היינס, אתה קטן עלינו:

היינס סתכל למעלה יש שם ציפור ובגלל שהוא מסתכל(זה דבר טבעי) אני צוחק עליו שכולם נופלים בטריק הזה

--------------------

אני ואתה, נשנה את העולם.
אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :)
אמרו את זה קודם לפני^^
לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור:

-----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^
אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב.
ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז.
והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D:
ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (:
אז ביי בינתיים~

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:14 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
מגדר:

זה אישי happy.gif
כל הכבוד, היינס לא ידע מה לעשות איתו! ידעתי שאפשר למסוך עליכם. המשך למשימה הבאה
! happy.gif

--------------------

כבר נרשמתם?

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:28 PM
צטט הודעה

טו דה לפט טו דה לפט

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 104324
מגדר:female
משתמש מספר: 53296

שם+כינוי: עדי, בצד
מספר הקבוצה שלי:2
חכם - אריק ממצרפי המקרים. אריק מאוד מאוד חכם, אמנם בתחילת הספר הוא נשמע כמתנשא ומא ביטחון עצמי יותר מהחוכמה שלו, אבל לקראת הסוף אנחנו מבינים כמה חכם הוא.
רשע - וולדמורט מהארי פוטר. צריך להסביר?
תם - פיטה ממשחקי הרעב. פיטה הוא כלכך תמים, לא משנה לו אם הוא ינצח או לא, העיקר שהצופים יראו שהוא לא כלי המשחק של סנואו והקפיטול
שאינו יודע לשאול - אלן מNumber The Stars (אני לא יודעת מה השם של הספר בעברית XD). אלן פשוט לא יודעת לשאול, יש הרבה דברים שהיא לא מבינה בנוגע למלחמה ומה הולך איתה, ותמיד קיבלתי את התחושה במהלך הקריאה שהיא מפחדת לשאול שאלות.
חכם - "אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע, האם הוא השמיע צליל?" כי זה כזה אריק
רשע - "ואם אף אחד לא יוכל לקבל הזדמנות שנייה?"
תם - "מדוע הם משחקים בנו? האם עשינו רע?"
שאינו יודע לשאול - "והגדת לבנך", מה שאני מוצאת מאוד אירוני עם הספר ^^
הערות/הצעות/הוספות/תלונות/היינס, אתה קטן עלינו:אוי זה רע

--------------------
עדי

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:30 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
מגדר:

אילו בנים, ואלו שאלות. בחיי, להיינס לא היה סיכוי. כל הכבוד! את מוזמנת לעבור למשימה הבאה! happy.gif

--------------------

כבר נרשמתם?

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:45 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 1060387
משתמש מספר: 52922

שם+כינוי:נעם, בצד
מספר הקבוצה שלי:2
חכם-קרטר מתיכון לילה, מכיוון שבספר הוא ידוע כחכם גדול (אפילו גאון הייתי אומר), שיודע כל תשובה לשאלה שנשאלת.
רשע-אמא של נטלי ואיאן קברה (נו איך קוראים להה) מ-39 רמזים, כי היא אישה סופר-רעה שמוכנה להרוג כל אחד שעומד בדרכה.
תם-אלי מתיכון לילה. אומנם בהתחלה היא אכן דיי פושעת, אך כשמגיעה לתיכון החדש היא תמימה וחדשה שם.
שאינו יודע לשאול-טריס ממפוצלים, כי היא לא שואלת שאלות ועושה מה שבראש שלה.
חכם-אם אחד ועוד אחת זה שתיים, אס כמה זה אחד ועוד שתיים?
רשע-איך אתם רוצים למות, בכרישים או בנחשים?
תם-איפה השירותים-?
שאינו יודע לשאול-מה הולך פה?
הערות/הצעות/הוספות/תלונות/היינס, אתה קטן עלינו:לקח לי המון זמן, כי אני עם הפלאפון וזה..

--------------------
נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר

---------
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:47 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
מגדר:

עם הפלאפון וטורח? לא פלא שהבת את היינס, כל הכבוד! המשך אל המשימה הבאה happy.gif

--------------------

כבר נרשמתם?

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025