![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 16:58 PM
|
||||
![]() מוגל |
משימה 3||הארוחה הגשר ![]() חברים יקרים, ידעתי שאפשר לסמוך עליכם! עברתם את הוקאיי הנורא והיינס החכם (האיש החכם ביותר בתבל, הא?), ועברתם חצי דרך אל השבויים שלנו! כרגע אתם נמצאים מול הגשר, שמוביל אל הטירה שבה מוחזקים האסירים שלנו. למען האמת הוא לא נראה כל כך מפחיד, אבל הוא נשמר על ידי הארמיי החזק. והוא מפחיד. הוא חזק, גדול ושרירי. עם זאת, המקורות הסודיים שלי סיפרו שהוא מאוד אוהב אוכל. ובליל הסדר, מה יותר חשוב מהארוחה? במשימה זו: עליכם להמציא ארוחה שמכילה לפחות 3 מרכיבים שונים מספרים שונים, ובהס"כ 6 מרכיבים בארוחה, על מנת להביס את הרמיי. לדוגמא, עוגה כחולה מפרסי ג'קסון, שיקוי חזק מהארי פוטר, וכו'. יש לכם ארוחה מוכנה מראש? מהר, העתיקו את הטופס והגישו להארמיי, לפני שיראה שאנחנו מסתתרים כאן!
אני סומך עליכם! בהצלחה ![]() -------------------- היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים! כבר נרשמתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:07 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: ביל+APWBD
מספר הקבוצה שלי: 1 הארוחה שאני מכין להארמיי: למבאס, לחם האלפים (שר הטבעות) משקה גרגרפצפץ פאן-גלקטי (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) משקה שדומה, אם כי לא בדיוק למשהו שבפירוש אינו תה (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) שוקולד וונקה (צ'רלי בממלכת השוקולד) ברטי בוטס בכל הטעמים (הארי פוטר) צפרדע שוקולד (הארי פוטר) הערות/הצעות/הוספות/שפים קטלנים אנחנו: נשמעת כמו ארוחה -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הבנתי נכון גם המשימה הזאת אישית אז:
שם+ כינוי:נועם GQ5244 מספר הקבוצה שלי:1 הארוחה שאני מכין להארמיי: לחם עם זיגוגים שפיטה אפה(משחקי הרעב) בירצפת(הארי פוטר) עוגת שוקולד(המבחן) כריכים(מי גנב את השפן) מרק(השד מהשביעית) צפרדעי שוקולד(הארי פוטר) הערות/הצעות/הוספות/שפים קטלנים אנחנו: אם לא הייתי צריך להביא את הארוחה להוקאיי הייתי אוכל אותה בעצמי במקום זה אסתפק במצה ששמרתי לי מארוחת הצהריים -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:29 PM
|
||
![]() מוגל |
כל הכבוד לכם! עשיתם ארוחה לתפארת. אתם יכולים לעבור אל המשימה הבאה! (:
-------------------- היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים! כבר נרשמתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:35 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:עדי, בצד
מספר הקבוצה שלי:2 הארוחה שאני מכין להארמיי: עוגיות מזל, מצרפי המקרים עוגה כחולה, פרסי ג'קסון מיץ דלעת, הארי פוטר רחת לוקום, האריה, המכשפה וארון הבגדים בירצפת, הארי פוטר התוח, אחיינו של הקוסם הערות/הצעות/הוספות/שפים קטלנים אנחנו:אדיררר -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:40 PM
|
||
![]() מוגל |
הארמיי נשבה מיד בארוחה הזאת. איזה בשלנים טובים יש לנו! מוזמנת לעבור למשימה הבאה! D:
-------------------- היי לכם! אני יוחנן, תולעת הספרים הראשית באגודת תולעי הספרים היוקרתית בהחלט, ובאתי לארגן לכם ליל סדר יחיד במינו בפורום ספרים! כבר נרשמתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:53 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי:נעם, -בצד מספר הקבוצה שלי:2 הארוחה שאני מכין להארמיי: פודינג מהארי פוטר שיקוי החיים מ39 רמזים ברטי בוטס מהארי פוטר לחם עם חמאה מ13 האוצרות בירצפת מהארי פוטר צפרדעי שוקולד מהארי פוטר הערות/הצעות/הוספות/שפים קטלנים אנחנו:סורי שהרוב מהארי פוטר :/ -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 26 2016, 17:56 PM
|
||
![]() מוגל |
זה בסדר גמור, קשה להיות מהטלפון, ואתה נלחם בעוז רוח! מוזמן לעבור אל המשימה הבאה D:
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |